Foc in vis inseamna fericire, bucurii, dragoste, iubire recenta, succes si impliniri pe toate planurile, castiguri. Daca focul este foarte mare inseamna avansare, promovare la locul de munca, bonusuri. Daca focul este mic inseamna neajunsuri, intristare. Daca visezi un foc care arde inseamna dusmani in apropiere si necesitatea de a te apara.

Daca visezi ca aprinzi focul inseamna disensiuni, dispute cu iubitul. Daca aprinzi focul cu greutate care se si stinge inseamna inseamna pierderi materiale, financiare, emotii si sentimente de rusina fata de faptele tale. Daca visezi ca aprinzi focul foarte repede inseamna dragoste din partea iubitului, iar daca arde cu flacare mare inseamna ca vor urma copii frumosi in familia ta, iar boala ii va ocoli. Daca focul nu se stinge, semnifica oboseala, relatii de dragoste terminate, disensiuni multiple.

Daca visezi ca focul te ameninta inseamna un viitor nesigur, fara speranta redresarii. Daca visezi ca in fata ta apare un foc din neant inseamna o sarcina dorita, un nou membru poate aparea in familia ta, nu neaparat copil.

Daca visezi un foc care se aprinde repede, insa fara sa fi depus tu efort inseamna ca cei mici din familia ta vor avea cateva evenimente neplacute.

Un foc in semineu, artificial, inseamna dezamagiri sentimentale. Daca visezi foc in care sunt castane inseamna afaceri prospere.

Daca visezi o cratita pusa pe foc care a dat in clocot inseamna boala. Foc cu fum negru, inecacios  inseamna ca iubitul tau este un om rautacios, iar daca mentii aceasta relatie, vei avea multe neplaceri in viata ta.

Daca visezi ca a dat cafeaua in foc inseamna castiguri financiare.

Daca visezi paie in foc inseamna emotii, clarificarea sentimentelor si exprimarea acestora. Daca visezi un foc intr-un hambar inseamna nefericire, neimpliniri.

Daca visezi un foc fumegand inseamna sentimente aprinse, energie pozitiva, rezultate bune la job.

Daca visezi ca iti incalzesti manutele la foc inseamna un viitor frumos care se bazeaza pe faptele tale.

Daca visezi un foc stins inseamna pierderi financiare mari, nefericire.

Daca visezi ca privesti un foc inseamna fericire, iubire in curand.

Daca visezi ca te arzi la foc inseamna ca in viitor vor aparea unele situatii neplacute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.