Daca visezi o foarfeca inseamna ca in viata reala ti-e foarte teama de esec, avand in vedere efectele pe care le poate avea o taietura a unei foarfecei. Mai poate fi vorba de necazuri, boala, nefericire, in general, multe greutati si probleme. Va trebui sa fii mai rezervata, fara sa mai ai incredere in cineva. E posibil sa fii implicata in diverse certuri cu colegii de serviciu. Dar in egala masura poate semnifica tot felul de incurcaturi ba la job, ba in afacerile tale.

Daca visezi ca tai ceva cu o foarfeca inseamna ca sunt oameni care rad de tine, vei deveni o tinta sigura pentru ei. Daca visezi ca tai ceva cu o foarfeca si vrei dupa sa corectezi greseala inseamna ca trebuie sa fii foarte calculata cand iei decizii, sa fii mai temperata, asezata, ca sa nu strici ceva, in general, relatii sau diverse lucruri din viata ta.

Daca visezi o foarfeca aruncata inseamna ca vei pierde sume considerabile de bani.

Daca visezi ca pur si simplu tai ceva cu o foarfeca inseamna castiguri materiale semnificative.

Daca visezi ca primesti cadou o foarfeca inseamna ca foarte probabil te vei certa cu aceasta persoana care ti-a daruit foarfeca, situatie in care vei iesi dezavantajata.

Daca visezi o alta persoana ca taie ceva cu foarfeca inseamna ca acea persoana e foarte suparata pe tine, nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu tine.

Daca visezi o foarfeca argintie inseamna ca exista oameni falsi, rai in jurul tau, va trebui sa fii foarte atenta la tot ce se intampla.

Daca visezi ca ai o foarfeca inseamna ca vei afla despre o moarte in viitorul apropiat.

Daca te visezi ascutind o foarfeca inseamna ca in curand vei fi implicata intr-un foarte mare scandal, vei avea destul de multe greutati la serviciu sau in afaceri.

Daca visezi o foarfeca pe pamant inseamna ca se va face o nsedinta in familie, la care vei participa, unde se vor discuta lucruri importante  pentru voi toti.

Daca visezi un doctor cu o foarfeca in mana inseamna ca esti o fire rebela, care insa nu te va ajuta la prea multe in viata ta.

Daca visezi o foarfeca din aur sau aurita inseamna bucurii, fericire.

Daca visezi o foarfeca neascutita inseamna discutii aprinse cu iubitul tau, poate sa se ajunga chiar la certuri serioase.

Daca visezi o foarfeca ruginita inseamna ca vei pierde sume de bani .

Daca visezi o foarfeca stricata inseamna ca iti vei pierde jobul sau afacerile iti vor merge din ce in ce mai prost, vei castiga bani putin ca si dividende sau actiuni la firma pe care o ai.

Daca visezi ca tii o foarfeca in mana inseamna injurii, calomnii din partea unor cunostinte, la baza poate fi caracterul tau sau invidia lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.