Fluturi

Daca visezi fluturi zburand inseamna indiferenta la problemele celorlalti, incerci sa scapi de anumite activitati care nu-ti plac, superficialitate, infidelitate, nu prea-ti gasesti locul, nestatornicie. Daca visezi un fluture asezat pe ceva inseamna nevoia ta de organizare, disciplina, plan. Daca visezi fluturi mari si frumosi inseamna ca atitudinea ta te va face placut in societate, ceilalti te vor aprecia. Daca visezi un fluture mic inseamna ca trebuie sa muncesti mai mult, inseamna ca ai potential, dar si evolutie, insistenta in a face lucrurile mai bune.

Daca visezi un fluture ce s-a incurcat si s-a agatat de ceva, fara sa mai poata zbura inseamna teama, poate si pentru libertatea ta, poate teama ca cineva te va prinde in mrejele lui. Daca visezi ca te feresti de un fluture inseamna viata frumoasa, o perioada buna si cu multe lucruri frumoase adunate, schimbari majore in viata ta de bun augur. Daca visezi fluturi colorati inseamna ingeniozitate, creativitate, succes (daca zboara pe jos), fericire, armonie, dragoste, intelegere, viata imbelsugata.

Daca visezi fluture mort inseamna primejdii, situatii delicate. Daca tu il omori inseamna ca nu-ti doresti sa te autodepasesti, sa evoluezi, refuzi sa faci schimbari. Daca visezi un fluture asezat pe o floare frumoasa inseamna infidelitate din partea iubitului

Fluture in vis mai poate sa insemne nevoia ta de autocunoastere pentru a deveni mai bun si tolerant, darnic, dar si multe joburi schimbate, ce ne duce iar cu gandul la nestatornicie, dar fara compromisuri.

Daca visezi mai multi fluturi asezati pe corpul tau inseamna multe schimbari in bine pe care ai reusit sa le faci si astfel noi sanse ti se deschid, dragoste si caldura in relatia cu iubitul tau, relatii bune cu prietenii, amicii tai, depasirea etapei urate din viata. Acum trebuie sa fii atenta la deciziile pe care le iei.

Daca visezi fluturi care se invart in jurul unui bec aprins inseamna succes, bunastare.

Daca visezi ca te transformi intr-un fluture inseamna nevoia ta de a face schimbari si doresti sa treci intr-o etapa urmatoare, dar si posibilitatea ta de a face toate aceste schimbari.

Daca visezi un fluture alb inseamna sanatate, dragoste, belsug, o viata frumoasa si lunga.

Daca visezi un fluture negru sau colorat in culori inchise inseamna deces.luturele negru are o simbolistică negativă fiind interpretarea nenorocirilor şi a morţii. În general fluturii în culori închise primesc semnificaţii negative.

Daca visezi un fluture galben inseamna ca vei pierde bani, poate fi vorba despre boala.

Daca visezi un fluture rosu inseamna dragoste, belsug, aprecierea celorlalti, sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here