Daca visezi un drum de fier inseamna ca vei avea parte de mult noroc si tu si cei apropiati tie.

Daca visezi ca vezi fier inseamna munca istivitoare pe care o vei depune, te vei simti in curand epuizata. Dar in acelasi timp vei obtine multe rezultate dupa asemenea efort.

Daca visezi fier batut inseamna ca esti apreciata, iubita.

Daca visezi cui din fier inseamna ca dupa lungi analize ai gasit calea, ai gasit modalitatea in care sa-ti rezolvi toate problemele pe care le-ai intampinat.

Daca visezi fier de calcat inseamna multe bucurii, izbande in viitorul tau apropiat, dar si atentie sporita pentru a nu transforma problemele mici in unele grave. Daca visezi ca folosesti fierul de calcat inseamna ca vrei si faci toate eforturile pentru a-ti schimba viata, sa iti schimbi imaginea pe care o ai sau poate doar incerci sa calmezi spiritele incinse.

Daca visezi un fier inrosit inseamna ca in curand vei fi tentat sa iei o decizie care sa duca la o afacere extrem de riscanta.

Daca visezi un lingou din fier inseamna ca vei demara un proiect pe cat de frumos, pe atat de riscant.

Daca visezi obiecte din fier inseamna ca vei avea parte de noroc, de multa putere.

Daca visezi poarta de fier inseamna ca vei avea parte de mult succes in curand.

Daca visezi un fier ruginit inseamna echilibru psihic.

Daca visezi ca vezi fier iesit de curand din forja inseamna ca depui multe eforturi pentru a-ti rezolva problemele pe care le ai.

Daca te visezi taind fier inseamna ca vei avea parte in perioada urmatoare de multe certuri, scandaluri, vei fi uneori chiar protagonistul acestora, poate chiar bataie.

Daca te visezi carand, tarand dupa tine fier inseamna multa si grea munca, dar care se va termina cu o mare rasplata.

Daca visezi un fierar inseamna aptitudini fizice si psihice deosebite, ai o forta interioara care te ajuta mult in tot ceea ce faci si esti extrem de rezistenta. Poate semnifica necesitatea de a actiona atunci cand trebuie, imediat ce se iveste ocazia.

Daca visezi ca vezi un fierar muncind inseamna ca vei avea noi proiecte care se vor finaliza favorabil pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.