Zodia Fecioarei apartine elementului pamant si este sub stapanirea planetei inteligentei , adica a lui Mercur. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane practice, active, dar in acelas timp chibzuite. Fiind  un semn feminin, toti cei nascuti in aceasta zodie prefera sa faca un aranjament amiabil decat sa se lase in voia sortii. Persoanele influentate de acest semn zodiacal au o putere mare de discernamant, sunt foarte active , cauta in permanenta sa aibe rezultate practice. Au un simt practic foarte bine dezvoltat dar in acelas timp au si un spirit critic foarte ascutit. Invata si se adapteaza foarte repede, firea lor este inclinata catre analiza. Tot timpul vor  studia problema inainte de a lua o decizie, nu sunt repeziti, au mult tact si sunt ingenioase. Cea  mai mare calitate a Fecioarei este serviabilitatea, iar cel mai important defect este spiritul critic care va displacea multor persoane din cercul de cunostinte.

Caracterul nativilor din zodia Fecioara

Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane echilibrate, dibace, metodice, iubesc munca dar si distractia. De multe ori pot fi meticulosi fara a fi insa si metodici, astfel ajungand sa piarda vremea inutil si fara rezultate. Trec repede peste probleme, suparari, tot cee ce conteaza este viitorul. Femeile sunt persoane sociabile, mereu zambitoare, chiar si atunci cand au probleme, muncitoare, cu gusturi simple si un deosebit spirit practic. Barbatii au un caracter echilibrat dar uneori sunt exagerat de suspiciosi.

Dragoste

Cei nascuti in aceasta zodie sunt stapaniti de o puternica pofta de dragoste, sunt parteneri activi. Vor incerca tot timpul sa isi stapaneasca instinctele sexuale, desi uneori prea mult control poate aduce si dezavantaje. Sunt adeptii lucrurilor originale, ceea ce cauta si in relatia de cuplu. Nativii acestei zodii sunt dominati de intelect, de aceea un cuvant potrivit poate face minuni. O problema pentru nativii aceste zodi este faptul ca uneori se inspira din carti de specialitate in loc sa se lase in seama instinctului.

Culorile zodiei Fecioara

Culoarea reprezenatativa pentru aceasta zodie este albastru, aceasta reflecta echilibrul si cinstea. Albastru inseamna inlelegere, loialitate, echilibru, diplomatie. Un albastru prea intens poate crea insa si o imagine mai putin placut acesta simbolizand raceala si rigiditate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.