Daca visezi fecioara, in general, vorbim despre cinste, corectitudine, inocenta, sinceritate, puritate. Mai poate fi vorba despre naivitate uneori, esti prea credula, usor de manipulat. Ai multa iubire pura de oferit, insa nu de putine ori vei avea de suferit din aceasta cauza, vei fi usor de ranit de alte persoane. Poate semnifica si casatorie lunga si foarte fericita sau poate fi vorba despre prietenii foarte frumoase si lungi, care nu te vor dezamagi. Daca ai acest vis, se pare ca esti o persoana foarte atenta la detalii, meticuloasa, critica de cele mai multe ori si foarte exigenta, uneori usor egoista, ignoranta, te complaci in situatii neplacute, totul ti se pare foarte greu si nu esti dispusa sa muncesti deloc si atunci cand devine grea o anumita treaba renunti la ea.

Daca visezi ca o fecioara vine catre tine inseamna ca vei avea musafiri sau simple vizite din partea unor persoane foarte apropiate de sufletul tau.

Daca visezi o fecioara moarta inseamna necazuri la job, neimpliniri din acest puct de vedere.

Daca visezi o fecioara desculta care se plimba inseamna conversatii care iti fac placere, care te fac fericita, poate fi vorba despre calatorii, alaturi de iubitul tau.

Daca visezi ca faci dragoste cu o fecioara inseamna noroc, multumire de sine.

Daca visezi ca privesti o fecioara inseamna ca vei avea alaturi oameni foarte placuti.

Daca iti visezi mama intruchipand-o pe Fecioara Maria inseamna sentimente profunde fata de mama ta, dragostea pe care i-o porti acesteia.

Daca visezi ca vezi o statueta sau o pictura cu Fecioara Maria inseamna ca vei avea parte de multa dragoste din partea copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.