Daca visezi farfurie inseamna castiguri financiare, in general. Poti primi o mostenire sau sa aiba loc o avansare promovare la serviciu. Referitor la persoanlitatea ta, se poate spune ca esti un om foarte mandru, cu aer de superioritate, usor increzuta si poate prea plina de ea. Mai poate insemna stima de sine scazuta, neincredere in fortele tale, nu esti suficient de ambitioasa, renunti destuld e usor la planurile tale, te lasi usor manipulata. Poate fi vorba despre experiente noi, despre ceea ce oferi sau ceea ce primesti.

Daca visezi farfurii goale, noi inseamna ca vei avea parte in perioada urmatoare de iubire sincera, noroc in amor. Daca visezi farfurii goale, insa simple, fara model sau ceva pretios inseamna perioada anosta in vioata ta, de-a dreptul plictisitoare.

Daca visezi farfurii murdare inseamna dezamagiri, nefericie, in general e vorba despre nemultumirile tale, de esuarea ta din toate punctele de vedere.

Daca visezi ca speli farfurii inseamna castiguri financiare, poate fi vorba despre o mostenire. Poate semnifica si doribnta ta de a iesi din tipare, de a te autodepasi, vrei noi provocari si poti sa reusesti sa treci mai departe.

Daca te visezi tinand in mana mai multe farfurii inseamna invitatie la o petrecere sau poate doar o invitatie la cina.

Daca visezi farfurii frumoase, colorate, care-ti plac inseamna ca nu vei avea parte de lipsuri financiare in viitor, chiar putem spune ca te vei imbogati.

Daca visezi ca spargi farfurii inseamna suparari, tristete, dar si promisiuni pe care nu ai reusit sa ti le tii, persoane dezamagite din cauza ta.

Daca visezi farfurii puse una peste cealalta inseamna fermitate, capacitate decizionala mare, esti foarte organizata, cumpatata si practica. Daca visezi farfurii asezate pe rafturi in dulap inseamna oportunitati pe care trebuie sa le fructifici.

Daca visezi ca stergi farfuriile, le lustruiesti inseamna dorinta ta de a confirma, ambitia pentru a reusi.

Daca visezi farfurii din portelan sau altele foarte scumpe, valoroase inseamna castiguri financiare fabuloase, dar si o relatie de iubire durabila si frumoasa. Deci, succes pe toate planurile!

Daca visezi o farfurie mica sau care nu-ti place deloc inseamna lipsuri, probleme mari din punct de vedere financiar. Fii mai altruista, incearca sa oferi atentie, pretuire, respect si iubire persoanelor dragi din viata ta, in general acelor persoane care chiar conteaza pentru tine.

Daca visezi mancare pe o farfurie inseamna implinirea dorintelor si viselor tale, in genral vei avea succes in viitor, dar vei beneficia si de admiratia si respectul celor din jur, iti vor fi recunoscute meritele pe care le ai, iti vei gasi un loc foarte bun in societate.

Daca visezi farfurii pline cu mancare inseamna bogatie, dar si noroc.

Daca visezi farfurii albe inseamna sume de bani pe care le vei primi, poate fi vorba de o mostenire, dar si o posibila schimbare a locului de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.