Probabil fiecare dintre noi a auzit o poveste despre fantome si locuri care sunt bantuite. Majoritatea cladirilor vechi au cate o poveste legata de fantome, unele sunt doar pentru a face publicitate altele totusi au si un sambure de adevar la origine. Exista multe persoane care neaga cu vehementa existenta unor astfel de lucruri, desi in ultimul timp tehnologia tot mai sofisticata a surprins chiar si in imagini diverse forme, zgomote, voci. O statistica ne arata ca aceste prezente inexplicabile au de regula loc in cladiri vechi in care s-au intamplat diverse tragedii.

Cei care se pare ca au plecat inainte de vreme din aceasta lume si nu au fost pregatiti pentru aceasta, se intorc pentru a rezolva anumite lucruri. Aceasta ar fi una din explicatii. O alta explicatie  ar fi aceea ca se afla undeva intre „lumi” dar nu sunt constienti de acest lucru. O explicatie exacta nu putem avea, insa de-a lungul timpului cateva intamplari cu fantome au primit si un „raspuns” in ceea ce priveste scopul lor.

Una din intamplari  se petrece intr-o zona muntoasa la o exploatare forestiera. Are loc un accident in urma caruia moare o persoana. Dupa circa 2-3 luni in cabana unde locuiau colegii celui decedat incep sa se intample fenomene stranii. Pe timpul noptii se auzeau tot felul de zgomote ciudate, obiectele erau miscate, rasturnate. Intr-una din nopti una dintre persoane are un vis in care cel decedat ii spune ca isi vrea hainele. Intra-adevar in cabana existau cateva haine ramase de la cel ce a murit, a doua zi hainele au fost arse iar fenomenele inexplicabile au incetat.

Este foarte important daca ne intalnim cu astfel de fenomen sa cautam o solutie cu ajutorul bisericii. Sunt situatii cand astfel de fenomene au o alta sursa, iar rezolvarea unei astfel de probleme nu este foarte simpla. Un obicei destul de vechi in a sfinti locul in care locuiesti periodic are ca scop pastrarea  la distanta a tot ceea ce nu isi are locul in lumea aceasta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.