Daca visezi fan inseamna suparari, necazuri mari. Daca te visezi muncind, adunand fan inseamna ca in perioada urmatoare vei fi foarte suparata, amarata, jenata, e posibil sa fii furata, talharita, trebuie sa fii putin mai atenta. Dar poate fi vorba despre imbogatire, de o suma foarte mare de bani care-ti va intra in cont.

Daca visezi ca te asezi peste fan adunat inseamna ca trebuie sa-ti reconsideri sansele, pretentiile, vei avea parte de mai putina afectiune, dragoste, pretuire si de ce nu si respect si admiratie.

Daca visezi ca intorci fanul inseamna ca norocul tau se va schimba, va urma o perioada cu probleme financiare, vei saraci, mai ales daca vremea este frumoasa. Daca vremea este urata, este frig inseamna ca vei primi sume de bani venite de nicaieri.

Daca te visezi in podul plin cu fan inseamna relatii de dragoste implinite, frumoase, dar si impacari cu dusmanii, vei rezolva situatii grele.

Daca visezi ca arati spre o capita de fan inseamna ca vei avea parte de o perioada trista, iti vor muri animale din ograda.

Daca visezi ca ai mult fan inseamna ca traversezi o perioada cu multe griji.

Daca visezi ca stai in varful unei capite de fan inseamna noroc, sanse.

Daca visezi fan mucegait inseamna saracie.

Daca visezi fan umed inseamna o perioada viitoare plina de necazuri.

Daca visezi un car cu fan inseamna avutie, dar si harnicie, buna intelegere in familie.

Daca visezi fan proaspat cosit inseamna nevoia de odihna, relaxare, dar si denota faptul ca esti un bun organizator, esti planificat, ai mare nevoie sa economisesti.

Daca visezi fan arzand inseamna ca vei avea necazuri in gospodarie, mai ales in legatura cu animalele pe care le ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.