Evanghelie

Daca visezi o evanghelie inseamna ca in realitate vei pierde un lucru important, scump ori ca ai pareri de rau pentru fapte pe care le-ai facut in trecut, iar acum ar trebui sa incerci sa iti ceri iertare, sa regreti faptele tale si sa incerci sa le repari, atat cat e posibil.

Daca visezi ca cineva citeste cu glas tare din evanghelie la biserica inseamna ca vei avea un mare regret referitor la ceva ce ai facut sau nu, e semn de pocainta, pierderea unui lucru scump iar daca visezi ca tu esti cea/cel care predica, provaduieste inseamna vrednicie, ca va urma o legatura de dragoste tranica si de lunga durata, vei avea parte de lucruri bune in viitor.

Daca visezi ca saruti evanghelia te va asteapta o mare cinste si vei avea predilectie catre biserica, catre lucruri bisericesti si tot ce inseamna traditia, sentimente profund religioase.

Daca visezi ca tii in mana o evanghelie inseamna ca ai o puternica credinta care te va ajuta in viitor,  iar daca visezi ca vinzi o evanghelie inseamna ca ai o putere de munca extraordinar de mare.

In general, daca visezi o evanghelie inseamna si pretuirea celorlalti, care te vor stimula si incuraja in toate proiectele tale si care se vor finaliza bine pentru tine. Mai poate insemna si faptul ca nu trebuie sa te ghidezi, sa traiesti dupa regulile celorlalti, si nici dupa tot ce spune un preot. Trebuie sa crezi in constiinta ta si in puterea ta de a fi obiectiv in analiza propriilor fapte, ascultandu-ti sufletul.

In orice conditii, evanghelie in vis e un semn bun in toate. Poate fi vorba despre o poveste de dragoste ce are toate sansele sa dureze toata viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here