Daca visezi un edificiu inseamna, in general, mari realizari pe plan profesional, satisfactii materiale. Edificiu in sine inseamna de fapt stabilitatea ta in viata de zi cu zi. Fiecare parte a acestui edificiu inseamna cate o particica din viata ta, iar faptele petrecute in casa inseamna de fapt situatii ce trebuie rezolvate intr-un fel sau altul. Mai poate fi vorba despre idei bune pe plan profesional sau in sanul familiei care te vor ajuta foarte mult. Odata ce ai acest vis inseamna ca esti o persoana ce tintesti foarte sus, esti un leader inascut, nu vei accepta niciodata sa fii pe locul 2, esti rationala si un foarte bun antreprenor, insa usor individualist, egoist.

Daca visezi un edificiu mare inseamna afaceri prospere, noroc  pe toate planurile, o existenta mai mult decat buna si extrem de organizata, pe fondul unei situatii modeste insa, pornind de la o mica afacere. E posibila o imbogatire a ta. In acelasi timp semnifica multe impliniri la job, vei fi admirat si respectat de colegi, vei avea castiguri mari la job, poate fi vorba despre o avansare, stima de sine crescuta, incredere in fortele proprii. Poate fi insa vorba si despre raspunsul la multa si greaua munca depusa, ca un fel de rasplata.

Daca visezi un edificiu amplu, grandios inseamna marirea sferei intereselor tale, perspective extinse, nu mai esti deloc confortabil cu ceea ce ai. Vei termina cu bine toate planurile la locul tau de munca. Poate semnifica interesul tau din ce in ce mai mare si pentru alte activitati.

Daca visezi un edificiu prabusindu-se inseamna ca animite proiecte mai vechi vor fi repuse pe rol, se vor reface proiecte in care nu mai credeai. Dar poate fi vorba si despre o perioada grea ce va urma in viata ta, vise naruite. Va trebui sa iti analizezi in detaliu viata ta, experientele avute, pentru a o lua de la inceput, trebuind insa sa gasesti calea.

Daca visezi doar o parte dintr-un edificiu distrusa sau prabusita, respectiv partea de sus, inseamna ca va trebui sa-ti reconsideri putin pretentiile, va trebui sa te gandesti sa faci pasi mici pentru atingerea scopurilor, pentru indeplinirea viselor. Va trebui sa faci un compromis cu tine, sa accepti pozitie de subaltern deocamdata la serviciu.

Daca visezi bucata din partea de jos a unui edificiu distrusa inseamna ca tot ce ai realizat pana acum, profesional, material se datoreaza doar unor persoane care te-au ajutat ani la rand, nu ai niciun merit in niciunul din castigurile obtinute. Esti o persoana oportunista care te-ai folosit de oamenii influenti si potenti pentru a obtine ceea ce ai vrut.

Daca te visezi construind un edificiu inseamna ca in viitor iti vei face noi prieteni sau ppoate doar cunoscuti, cert este ca vei cunoaste multe persoane.

Daca visezi un proiect al unui edificiu inseamna tristete, nefericire in viata ta.

Daca visezi ca restaurezi un edificiu inseamna creativitate, imaginatie, spirit artistic.

Daca visezi un edificiu vechi inseamna dispret pe care-l primesti sau pe care-l simti vis-a-vis de ceva sau cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here