Daca visezi ca un prieten de-ai tai s-a transformat in dusman inseamna de fapt glorie, noroc, sanse, oportunitati, viitorul tau arata foarte bine din toate punctele de vedere, nu ai de ce sa-ti faci griji. Afacerile tale vor inflori. Esti o persoana buna care uitandu-te in spate si vazandu-ti greselile, ai vrea sa le indrepti, in general esti  pregatit sa invingi in lupta cu oricine.

Daca visezi ca ai multi dusmani inseamna ca esti o persoana care greu ia o decizie, iar atunci cand esti intr-o situatie complicata, nu stii ce sa alegi. Mai poate semnifica si faptul ca iti iei des cuvantul inapoi. De multe ori duci razboaie cu tine, fara o baza solida, devii extrem de frustrata.

Daca visezi ca invingi un dusman, indiferent in ce domeniu inseamna ca vei avea un viitor foarte bun si luminos, ai parte de multe bucurii in viata ta, vei fi foarte fericita. Poate fi vorba despre relatii de lunga durata, de fidelitate.

Daca visezi ca arunci cu grenada intr-un dusman inseamna pericole la tot pasul, atentie la cei din jur.

Daca visezi ca imbratisezi un dusman inseamna barfe la adresa ta, cineva incearca sa-ti strice renumele, se pare ca in prezent ai multi dusmani, insa succes si castiguri la job, visele tale devin realitate in curand, o suma mare de bani vei castiga in viitor.

Daca visezi ca mergi alaturi de dusmani sau daca visezi ca il vezi singur pe drum inseamna potentiale conflicte in jurul tau.

Daca visezi ca vezi un dusman indepartandu-se de tine inseamna succes la serviciu, relatia ta de dragoste este una foarte serioasa si frumoasa, ai multi prieteni loiali in jur.

Daca visezi ca-ti omori dusmanul inseamna ca in realitate suferi mult de pe urma relatiei cu persoana respectiva, trebuie sa dai dovada de si mai multa intelegere si toleranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here