Daca visezi un dulap inseamna ca vei afla vesti care te vor bucura, poate fi vorba despre secrete pe care le vei afla de la cunoscuti care te vor surprinde foarte mult. Poate fi vorba despre nevoia de a te schimba in sensul in care trebuie sa tii pentru tine orice secret vei afla si sa nu-l mai imparti cu ceilalti oameni. Va trebui sa faci ordine in viata ta, sa te organizezi mai bine, sa iti depasesti conditia, sa te autodepasesti, sa gasesti rezolvarea tuturor problemelor pe care le ai.

Daca visezi ca deschizi un dulap inseamna ca ai un trecut tumultos, ai secrete bine ascunse. Pe de alta parte poate semnifica faptul ca te-ai saturat ca oamenii sa gandeasca gresit despre tine, vrei sa afle despre adevarata ta fata, faci orice sa ii faci pe oameni sa-si schimbe pararea, vrei sa le arati ce simti, cum gandesti, cum esti tu in realitate.

Daca visezi ca iti alegi un obiect vestimentar dintr-un dulap inseamna ca vei avea parte de multe bucurii si impliniri.

Daca visezi ca ai un dulap plin cu alimente, bunatati inseamna noroc, impliniri pe toate planurile, un viitor foarte frumos.

Daca visezi ca ai un dulap gol inseamna saracie, multe lipsuri, pierderi financiare care te vor afecta, dar poate fi vorba despre o rana pe care ti-o vei face intr-o lupta pe care o vei avea cu cineva, ori pentru a te aparata pe tine, ori pentru a apara o persoana draga. Un dulap plin inseamna ca iubitul tau te inseala de ceva timp sau ca vei fi tradata de cineva drag.

Daca visezi un dulap plin cu haine inseamna ca iubitul tau traieste o aventura cu o alta persoana, iar cand vei afla vei fi foarte trista, suparata, o perioada de timp nu-ti vei gasi deloc tempoul. Vei fi extrem de dezamagita.

Daca visezi un dulap plin cu haine pe care le probezi una cate una si parca nimic nu-ti place inseamna ca va urma sa pleci intr-o vacanta sau vei primi o invitatie de a participa la o intrunire, o sarbatoare.

Daca visezi ca iti alegi lucruri cu care te imbraci direct dintr-un dulap sau le iei din dulap haine si le trantesti intr-o valiza inseamna ca dupa multe intrebari, ai ales sa pleci intr-o anumita calatorie.

Daca visezi un dulap in care este foarte mare dezordine, mizerie inseamna ca esti foarte obosita, traiesti la intamplare, fara reguli, rigori, nu esti decisa sa faci ceva in mod sepecial, ceea ce nu te ajuta deloc in viata ta.

Daca visezi un dulap foarte frumos aranjat, in care lucurile sunt aranjate sau alimentele sunt aliniate si sortate inseamna ca in viata ta vor avea loc intamplari fericite, totul pare sa fi intrat pe un fagas normal.

Daca visezi ca cineva umbla in dulapul tau si iti schimba totul acolo, astfe ca atunci cand il deschizi nu mai gasesti nimic inseamna ca exista persoane care incearca sa te linguseasca, sa iti capteze atentia, sa te manipuleze, sa se bage pe sub pielea ta sau sa te faca sa respecti regulile acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here