Daca visezi drac, in general este vorba despre o batalie permanenta ce se da in tine, intre bine si rau, intre adevar si minciuna. Poate fi vorba despre anumite temeri pe care le ai si trebuie sa stii ca fiecare dintre noi raspundem pentru propriile fapte. Nu ai energie, vlaga.  Te simti dat la o parte de catre cei dragi, nu mai simti ca apartii unui grup, ai sentimente de abandon. Cat despre tine, calci peste cadavre, pentru a-ti atinge scopurile, nu esti o persoana empatica, iti palce sa ii pui pe ceilalti in dificultate, in suferinta si obisnuiesti sa razi de ei.

Dracii din vis pot fi chiar acele persoane ce pun presiune pe tine, ce iti fac rau in viata ta, care iti creaza o stare de disconfort doar gandindu-te la ei, din cauza carora deseori ai luat decizii gresite. Aceste persoane te-au indepartat de oameni, activitati care-ti placeau in trecut.

Daca visezi ca te alearga dracii in realitate in viata ta este un haos generalizat, nu ai reguli, nu esti organizata, concentrata. Tocmai din acest motiv nu vei obtine rezultate, nu vei reusi in viata in ceea ce iti propui.

Daca visezi ca faci pact cu diavolul inseamna compromisuri, sacrificiicare te pun in real pericol. Ajungi in niste situatii critice, care iti produc multa nefericire.

Daca visezi ca stai de vorba cu un drac inseamna multe sanse care ti se deschid, trebuie sa le fructifici, vei fi sprijinita, ajutata de oameni puternici.

Daca visezi ca lupti cu dracul inseamna ca esti intr-un cerc vicios, nu poti scapa de anumite fapte din trecut, emotional nu esti deloc bine, esti extrem de tematoare.

Daca visezi draci zburand inseamna bucurii, fericire, evenimente frumoase la care participi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here