Daca visezi dovleac mare inseamna fericire, o viata de familie frumoasa si implinita, dar poate fi vorba si despre necazuri de care auzi in familie, dar nu neaparat de la cei mai apropiati. Mai poate fi vorba despre transformari ale realitatii, despre povesti create in mintea ta si care poate nu concorda suta la suta cu realitatea, dar poate fi vorba si despre suparari, intrigi intre frati.

Daca visezi un dovleac mic inseamna dificultati la locul de munca care vin la pachet cu necazuri, suparari in familie. Daca visezi mai multi dovleci mici inseamna ca in viitor vei avea parte de bucurii, vei avea multe oportunitati, vei avea prietenii aproape, vei fi sprijinit de un prieten care se va bucura impreuna cu tine de tot ce realizezi.

Daca esti femeie si visezi dovleac inseamna ca in viitor vei cunoaste un barbat care initial nu-ti va placea, va trebui insa sa-i acorzi o sansa intrucat aceasta se va schimba si veti gasi un mod foarte placut de comunicare, veti ajunge sa fiti foarte fericiti.

Daca visezi ca mananci dovleac crud inseamna boala. Daca visezi ca mananci dintr-un dovleac inseamna necazuri, suparari.

Daca te visezi cultivand, semanand dovleci inseamna un viitor bun, te vei vindeca de boli de care suferi in prezent, noroc, intelegere, tot ce faci iti va iesi bine, toate planurile se vor finaliza cu bine, vei avea numai evenimente si intamplari fericite.

Daca te visezi culegand dovleac inseamna echilibru, cumpatare in tot, sa nu mai cheltuiesti sume de bani fara rost, sa te gandesti la viitorul tau.

Daca visezi dovleac gatit inseamna casnicie fericita, fericire, in general, dar poate fi vorba si despre vesti bune pe care le vei primi, armonie.

Daca visezi ca vezi un dovleac spargandu-se inseamna diverse bube pe corp, necazuri  la serviciu sau in afaceri.

Daca ai acest vis toamna inseamna recolte bune, o iarna imbelsugata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here