Cu totii visam, uneori placut alteori ne trezim din somn ca urmare a unui vis mai putin placut. Dintotdeauna oamenii au cautat sa desluseasca ceea ce visau, insa nu tot timpul stiau raspunsul. Astfel incat dupa vise succesive in care apareau anumite elemente iar ulterior se intampla aproximativ acelasi lucru s-a ajuns la concluzia  ca fiecare vis are insemnatatea sa. Toate aceste experiente se transmiteau din generatie in generatie astfel s-a ajuns la un dictionar de vise nescris, dar care avea aceeasi explicatie indiferent daca te consultai cu cineva din Europa sau de pe alt continent.

Bineinteles exista mici diferente insa per ansamblu explicatiile sunt aproape identice. Visele nu au tot timpul un mesaj de transmis, in multe din situatii visele sunt influentate de gandurile si starea noastra. Este important sa analizam ceea ce am visat si astfel cu timpul vom reusi sa deslusim mesajul viselor noastre.

Dictionarul de vise poate fi un ajutor foarte mare in a afla insemnatatea viselor, insa visele, mesajele mai pot avea si anumite particularitati   pentru fiecare persoana. De exemplu visele in care apar parintii, bunicii sau alte persoane apropiate nu au aceeasi semnificatie pentru noi toti. In anumite cazuri e vorba de un pericol, alteori urmeaza o veste buna, conteaza deasemenea si ce se intampla in visul nostru. Amanuntele unui vis pot schimba total semnificatia acestuia, nu tot timpul un element din vis are aceeasi semnificatie, conteaza  contextul si deasemenea ceea ce simtim noi in timpul visului.

De multe ori ne trezim dimineata cu o anumita senzatie negativa sau pozitiva in functie si de ceea ce am visat. Putem ignora sau nu ceea ce visam, aceasta alegere ne apartine fiecaruia dintre noi. De cele mai multe ori realizam mult mai tarziu ca oarecum am fost avertizati in privinta a ceea ce s-a intamplat deja. Visele sau mai bine spus mesajele pe care le primim prin intermediul viselor de cele mai multe ori ne pregatesc din punct de vedere emotional, putem spune ca de multe ori e ca un antrenament pentru anumite evenimente din viata noastra. Astfel uneori suntem  pregatiti sa trecem peste un eveniment neplacut din viata noastra si chiar sa schimbam ceva din ceea ce urma sa se intample.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.