Daca visezi diavol inseamna o relatie de dragoste foarte fericita, dar poate insemna si esecuri la job sau in afaceri. Poate fi si despre egoism sau gandire directionata catre castiguri materiale personale, dar si despre eventuali dusmani pe care-i credeai prieteni, neincredere in prieteni, o fire iscoditoare. Asadar, gandeste-te si la scuzele pe care ar trebui sa le ceri persoanelor carora le-ai facut rau prin atitudinea ta, pentru faptele tale.

Daca visezi un diavol dragut, prietenos inseamna ca sunt persoane in jurul tau care au putere asupra ta si incearca sa te devieze de la traseul tau si asta poate sa nu fie neaparat de bine. Poate semnifica si o boala, suferinta, de care sa nu fi stiut.

Daca visezi ca esti mai puternic decat diavolul cu care te confrunti inseamna griji, temeri relationate la oamenii din jurul tau care nu sunt sinceri. Daca visezi un diavol si acest vis iti produce multa temere inseamna ca in perioada urmatoare vei suferi o mare nenorocire, iar daca acesta are si coarne inseamna ca partenerul tau de viata te inseala sau e o persoana foarte periculoasa si rea la suflet.

Daca visezi mai multi diavoli inseamna ca in curand vei fi pusa la incercare care te va expune unui mare pericol si vesti multe si triste. Daca visezi mai multi diavoli care te alearga inseamna false prietenii, ar trebui sa ii analizezi mai bine pe cei din jurul tau pentru ca sunt unii dintre acestia care vor sa-ti faca rau, sa se razbune pe tine, sa iti pateze reputatia.

Daca visezi draci care te supara inseamna necazuri create mai ales de apropiati.

Daca visezi ca te bati cu diavolii inseamna o viata amoroasa bogata, o relatie de dragoste minunata, fericita, dar si eventuale necazuri.

Aca visezi diavoli care te iau cu ei inseamna ca in curand viata ta se va schimba radical in bine, vei avea numai bucurii si fericire.

Daca visezi ca tu esti un diavol inseamna ca ai nevoie de un moment de reculegere in viata ta, la analiza si introspectie pentru a te echilibra spiritual.

Daca visezi ca te conversezi cu un diavol inseamna un mare necaz pe care cineva ti l-a facut, iar daca acel diavol iti este prieten inseamna castiguri materiale, bogatie, bonusuri, impliniri persoanel si profesionale.

Daca visezi un diavol zburand inseamna fericire in relatia  ta de iubire, fara insa a avea castiguri materiale.

Daca visezi diavoli care vor sa iti strice charma inseamna dispute cu cei apropiati .

Daca visam ca dam mana cu un diavol inseamna compromisuri pe care le vei face in viitor.

Daca visezi ca un diavol te indeparteaza de langa el inseamna ca cei apropiati nu te plac, vor sa termine relatiile de prietenie pe care  le au cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here