Daca visezi un degetar inseamna barfa multa pe care o practici, vorbe rele spuse despre alte persoane, vei face rau voit sau nu altor persoane, impotriva cu cineva sau singura. De asemenea poate fi vorba despre minciuna, invidie, calomnie. Poate fi vorba despre ceva schimbari in bine la locul de munca, ce se vor finaliza cu dezvoltarea ta profesionala. Oricum e vorba despre multe responsabilitati, multa enegie consumata. Esti foarte puternica, te poti apara impotriva atacurilor, rautatilor altora.

Daca visezi ca oferi un un degetar cuiva inseamna mult noroc in iubire, ti-ai gasit se pare jumatatea, poate fi vorba chiar despre o nunta.

Daca visezi ca ai ratacit sau pierdut un degetar inseamna boala sau accident de mica amploare, dar si posibile nedreptati ce ti se vor face sau sunt pe cale sa ti se faca.

Daca visezi ca ai un degetar inseamna multa munca depusa, fara rezultate, fara castiguri. Daca visezi ca ai un degetar din argint inseamna orgoliu, laudarosenie.

Daca visezi ca porti pe deget un degetar inseamna temeri, riscuri asumate din prostie, poate fi vorba despre greseli, erori in trecutul tau.

Daca te visezi cumparand un degetar inseamna saracie, pierderi financiare.

Daca visezi ca folosesti degetarul inseamna ca trebuie sa ii pui si pe ceilalti in ecuatie, nu esti singur pe lume si nici nu ai putea sa faci ceva, fara ajutorul celorlalti. Incearca sa fii mai prietenoasa, mai darnica, mai sociabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here