Daca visezi ca faci datorii la alte persoane inseamna nefericire, necazuri, te vei implica in activitati pe care nu le vei putea finaliza. Dar poate fi vorba despre constiinciozitate, corectitudine, dreptate, ai ganduri bune, sincere fata de alte persoane, nu iti palc cearta, scandalul, starile tensionate si te feresti pe cat poti de a face rau. Mai poate fi vorba despre maturitate, principialitate, stii care-ti este locul, iti stii responsabilitatile, drepturile, obligatiile atat la job, cat si in viata de zi cu zi. Datoriile pot fi interpretate drept multe activitati, sarcini neduse la bun sfarsit, amanate, rezultate slabe din cauza acestora.

Daca visezi ca iti achiti datoriile inseamna ca te asteapta un viitor bun, ti se vor intampla lucuri bune in viata, vei avea parte de liniste si de multa fericire. Mai poate fi vorba despre veselie, despre petreceri la care ai fost invitata si la care vei participa. Daca visezi ca iti achiti datoriile, insa cu foarte mare dificultate inseamna responsabilitate, respect, vei avea parte de un viitor sigur.

Daca visezi ca ai datorii catre mai multe persoane inseamna ca vei saraci, vei avea parte de multe neajunsuri.

Daca visezi ca esti datoare unei singure persoane inseamna ca vei avea parte de o continuare a unei relatii sau vei relua acea relatie, dupa ce paruse ca s-a sfarsit totul, este vorba despre a doua sansa a ta sau a celeialte persoane.

Daca visezi ca sunt persoane care au datorii la tine inseamna neincredere in cei din jur, frustrare, relatii esuate, dar si faptul ca ii ajuti pe cei din jur fara sa astepti vreo plata/rasplata.

Daca visezi ca unii dintre prietenii tai au datorii la tine inseamna tradare din partea acestora, au complotat impotriva ta, pe la spatele tau, desi in viata ta i-ai ajutat foarte mult.

Daca visezi ca ai un sentiment de datorie, fara sa stii de vreo datorie, inseamna ca esti un om de nadejde, cei din jur pot conta pe tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here