Cununa

Daca visezi o cununa de aur sau o cununa din flori inseamna ca vei avea parte in viitorul apropiat de o casatorie, poate fi vestea unei casatorii a unui apropiat sau o ruda de-ale tale. Daca visezi ca primesti o cununa inseamna vei avea castiguri pe toate planurile, pe cunoaste persoane care iti vor placea foarte mult si relatiile pe care ti le vei face vor fi de lunga durata, poate pentru toata viata, vei avea castiguri materiale considerabile, vei reusi sa scapi de datorii mai vechi.

Daca visezi ca pierzi o cununa inseamna ca prietenii tai se vor debarasa de tine, si-au dat seama de adevarata ta fata, va trebui sa te reorientezi, sa-ti indrepti greselile, sa-ti ceri scuze, astfel incat sa ii recastigi si asta va trebui s-o faci cat mai curand, timpul nu-ti este prieten in aceasta situatie.

Daca visezi ca porti pe cap o cununa de flori inseamna ca te vei imbogati sau ca vei avea parte de o avansare sau promovare la locul de munca. Mai poate fi vorba despre respectul, admiratia pe care ti le poarta cei apropiati sau colegii si sefii la serviciu.

Daca visezi o cununa din vita de vie inseamna ca vei avea parte de intamplari nefericite si multa tristete.

Daca visezi o cununa din dafin inseamna ca iti vei gasi un job mai bine platit sau la actualul loc de munca vei fi avansata.

Daca visezi ca ai cununat, nasit pe cineva inseamna tristete, barfe, boli si chiar vesti despre decesul cuiva.

Daca visezi ca esti cununata de cineva inseamna o viata linistita, pace, multe impliniri si bucurii in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here