Daca visezi croitor inseamna ca esti o persoana buna, miloasa, insa unt persoana in jur care pot sa abuzeze de aceasta bunatate sau poate chiar tu abuzezi de cineva, poate fi vorba chiar de necazuri, nefericire sau cineva sa-ti joace feste sau chiar sa-ti fure bunuri.

Daca visezi un croitor cu foarfeca de croitorie in mana inseamna ca esti foarte creativa.

Daca te visezi croitor inseamna ca vei avea o perioada in care vei munci din greu, dar in cele din urma vei reusi si in ceea ce faci si sa aduni bani, ca urmare a muncii depuse, dar bogata nu vei fi niciodata. Mai poate semnifica faptul ca ai admiratori sau chiar petitori pe care ii ai, de unii stii, poate de unii, nu.

Daca visezi ca esti croitor, coleg cu alti croitori inseamna ca te vei imbogati, vei avea multe castiguri in perioada urmatoare.

Daca visezi ca stai de vorba cu un croitor inseamna nesansa, chiar rea credinta din partea cuiva sau chiar e vorba despre rautatea ta. Mai poate fi vorba despre o anumita dependenta de cei din jur, nu poti face nimic singura, ai nevoie de sprijin, ajutor aproape in permanenta.

Daca te visezi la un croitor pentru masuri sau dai comanda la o croitorie de haine inseamna vesti bune, care pot fi despre un job la al carui concurs ai participat si pe care ti-l doresti foarte mult.

Daca te visezi lucrand ca si croitoreasa inseamna ca visele ti se vor implini, vei avea parte de vesti bune in viitor, totul pare sa-ti mearga de minune, vei face multi bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.