Daca visezi un craniu, orice fel de craniu inseamna ca in viitor va trebui sa iei o decizie foarte grea, ce va hotari cu privire la o speta foarte importanta in viata ta. Poate fi vorba despre o decizie sentimentala. Mai poate semnifica lipsa increderii in iubitul tau sau intr-o persoana apropiata. Te mai poti gandi la oameni care iti pun bete-n roate, care nu numai ca nu te ajuta deloc, dar reusesc sa-ti strice planurile, sa intarzii cam tot ceea ce ti-ai propus, vei intampina situatii dintre cele mai dificile, nu vei avea parte de satisfactia muncii, mai mult vei avea multe probleme. Va trebui o discutie cu tine sa afli cauzele, pentru a anihila rezultatele. Dar cel mai mult, ar putea fi vorba despre trecerea ta la un alt nivel, obosita si plicitisita de situatiile puerile pe care oamenii de rand le traverseaza. Esti extrem de inteligenta si te folosesti de asta pentru a-ti atinge scopurile. Riscul este ca te dezumanizezi, nu mai simti nimic pentru cei din jur, nici macar dragostea pe care de cele mai multe ori o simteai de la oamenii cu care intrai in contact.

Daca visezi mai multe cranii inseamna ca vei avea rezultate pozitive, succes chiar in anumite activitati ce pareau cel putin dubioase. Poate fi vorba despre practicarea anumitor sporturi extreme sau despre anumite hoby-uri care te vor face renumita, iti vor aduce faima, te vor face cunoscuta in lume.

Daca visezi ca vezi craniul unui animal inseamna ca vei avea parte de o veste care te va intrista si la care nu te asteptai.

Daca visezi un craniu care vorbeste inseamna ca ai multe secrete care te tin captiv in propriul corp, ar trebui cumva sa te descarci.

Daca visezi un craniu transparent inseamna ca esti o persoana inteligenta, transparenta, extrem de creativa, vei avea multi colaboratori sau parteneri de vaza, ajungi foarte bine din toate punctele de vedere, curand vei fi invidiata de toata lumea.

Daca visezi ca privesti un craniu inseamna ca in viata reala admiri pe cineva, poate mai mult decat ar fi cazul sau poate fi vorba chiar despre tine, despre constiinta ta. Poate fi vorba despre faptul ca esti un bun conducator, esti foarte puternica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.