Multi dintre noi au vise in care personajul principal este un copil, mai mic sau mai mare sau poate chiar un grup de copii. Interpretarea viselor in care ne apar copii este destul de dificila.

Conteaza foarte mult cand visam si ce presupune acest vis, ce simtim, emotia traita pe parcursul visului. Acest vis il au preponderent femeile, de mult ori este ca o refulare a dorintei neimplinite de-a fi mama.

In alt caz, ca urmare a pierderii unei sarcini, poate sa apara destul de des copilul in vis, insotit de un sentiment de vinovatie. In acest caz putem spune ca visele sunt oarecum influentate de mintea si gandurile noastre. Insa multe din visele in care apare un copil sau mai multi, au o semnificatie sau chiar un mesaj pentru noi.

Daca in vis ne apare un copil acesta poate semnifica probleme  de sanatate, nefericire, neliniste in familia ta, griji, incidente, scandal.

Copii sau copil alergand, jucandu-se in preajma ta inseamna lucruri bune, fericire.

Multii copii in vis, zarva, presupune multa agitatie si probleme care incetul cu incetul te depasesc.

Daca visezi ca legeni un copil este foarte posibil sa ai parte de unul in curand.

Daca in vis alaptezi un copil va urma o perioada placuta, impliniri, toate vor merge asa cu iti doresti tu.

Daca auzi un copil plangand in vis vei avea parte de neplaceri, ghinion, necazuri in familie.

Visele in care ne apar copii cunoscuti nu se incadreaza la aceste explicatii, mai intai trebuie sa analizam gradul de rudenie, legatura noastra cu persoana din vis fie ea si copil. Astfel daca vom visa fiul sau fiica sau chiar un nepot, explicatia va fi alta, in functie si de contextul din vis. Uneori visul in care apar persoane cunoscute nu este un mesaj adresat noua ci persoanei pe care am visat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.