Condoleante

Daca visezi condoleante inseamna in general boala, poate chiar deces, dar si multe necazuri si multa tristete, suparari aparute de peste tot, nimic nu pare ca te-ar putea bucura sau relaxa. In realitate, ai un suflet greu, ai multe de marturisit, insa niciodata nu gasesti momentul potrivit sa o faci.

Vei avea parte de multe tensiuni in casa, rudele iti par mai degraba potrivnice, pari ca esti inamicul tuturor. De asemenea, vei avea multe probleme si cu prietenii tai, te vei certa cu acestia, nu vei gasi o cale sa comunici si sa te impaci cu ei. Nu esti capabila sa-ti ceri scuze, sa-ti recunosti greselile.

Daca visezi ca oferi cuiva condoleante inseamna ca ai puterea, ai forta necesara sa rezolvi anumite probleme foarte delicate si in acelasi timp foarte grele, probleme personale sau probleme apartinand unor persoane dragi, poate din familie. Vei acorda sprijinul tau neconditionat celor ce ti-l cer, si uneori esti voluntara, te oferi de multe ori pentru a face bine altora.

Daca visezi ca oamenii vin catre tine sa-ti ofere condoleante inseamna ca perioada actuala nu este cea mai fericita din viata ta, din contra, insa trebuie sa gandesti ca vor urma perioade mai bune, mai fericite, vei depasi obstacolele si problemele pe care le ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here