Daca visezi o persoana ciunga inseamna tristete, suparari, stres si multa oboseala in viitor. Poate insa fi vorba si despre o perioada anosta, cu multe perioade de plictiseala. Mai poate fi vorba despre pierderi sufletesti, sentimentale. Mai semnifica nevoia de a te afla intr-un mediu social sigur, ai nevoie de sprijin, ajutor mereu, nu prea poti reusi de una singura.

Daca visezi ca te intalnesti cu o persoana ciunga inseamna ca vei pierde multi bani, vei saraci, vei pierde toata agoniseala parintilor tai, te vei afla in situatii economice neplacute.

Daca te vizezi ciunga inseamna ca vei saraci si mai mult vei pierde averea familiei. Mai poate fi vorba despre o lunga perioada de cand nu muncesti, nu te simti utila.

Daca te visezi ciunga de mana dreapta inseamna boala psihica sau accident.

Daca te visezi ciunga de mana stanga inseamna ghinion sau faptul ca nu esti deloc intuitiva.

Daca visezi ca vezi un ciung care merge inseamna ca va trebui sa depui mai mult efort in viata ta si vei incepe sa ai rezultate, chiar daca mici la inceput.

Daca visezi ca vezi un ciung cersind inseamna ca vei avea multe ghinioane, vei avea rezultate proaste la serviciu sau multe pierderi in afaceri. Poate fi vorba despre faliment.

Daca te visezi ciunga lipsindu-ti mana inseamna ca nu esti indemanatica sau priceputa si mai mereu pierzi din acest motiv. Ai nevoie de dragoste, afectiune, sfaturi pentru a depasi actuala perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.