Daca visezi ciocanitoare inseamna ca in perioada urmatoare vei pierde sume importante de bani, vei avea parte de lipsuri. Va fi din ce in ce mai greu sa faci fata responsabilitatilor, sa faci fata cheltuielilor pe care le-ai redus deja considerabil. Poate fi vorba despre o perioada extrem de stresanta care te solicita peste masura, simti presiune din toate partile, pari a trece printr-o perioada in care nimeni nu te intelege.

Esti foarte nervoasa, iritata din nimic, poate tocmai din cauza acestei perioade grele pe care o traversezi. Dar poate fi vorba si despre noroc, magie daca e sa ne luam dupa finalitatea acestei perioade si despre faptul ca vei resui sa o depasesti cu bine si destul de repede, cand nimeni nu credea, nu-ti dadea nicio sansa.

Daca visezi o ciocanitoare care ciocane intr-un copac inseamna ca ai multe certuri, neintelegeri in familie, nu te intelegi deloc cu persoana de langa tine, zilnic  te certi cu acesta, este un stres si o oboseala mai mult psihica pe care o gestionezi foarte greu. Nu te simti interesata de nimic in prezent, nu ai nicio preocupare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.