Daca visezi un cimitir, in general, inseamna schimbari, progrese pe care le-ai facut, etape in viata ta care vor fi mult mai bune decat cele din trecut, multe reusite, bucurii, izbande pe toate planurile. Poate insemna ca tu inca esti in cautarea unor raspunsuri, ale unor adevaruri care inca nu ti s-au spus, pentru a putea depasi anumite etape din viata ta. E posibil sa te simti singura, usor indepartata de catre cei apropiati, acesta fiind un motiv suficient de mare ca sa doresti ca aceasta etapa sa se incheie. Poate insemna si existenta unei laturi ale tale ce tine de paranormal. Dar poate fi si despre pierderea increderii in tine, in puterea ta de a rezolva anumite lucruri, de a continua pe un anumit drum, ti-e teama de a o lua de la inceput. Semnifica poate si nevoia ta de relaxare, de a te odihni dupa o perioada foarte stresanta, de a pleca intr-o calatorie sau vacanta lunga, in care sa-ti reincarci bateriile, poate si de noi inceputuri.

Daca visezi ca mergi in cimitir la cineva inseamna devotament din partea prietenilor tai, iar daca visezi ca fiind in cimitir primesti flori de la cineva inseamna timiditate, sensibilitate, nu ai puterea de a lua decizii repede.

Daca visezi mai multe cimitire inseamna suferinte, mai ales pe plan moral, poate si din cauza trecutului tau.

Daca visezi mici parcele de teren intr-un cimitir care sunt intretinute bine, au copacei si flori inseamna reusite, fericire, o viata frumoasa de familie, multi prieteni. Daca visezi pamant neingrijit in cimitir inseamna singuratate, suferinta.

Daca visezi ca traversezi un cimitir inseamna progrese personale pe care le vei avea mai in tot ce faci, persoanl, profesional. Daca-l traversezi noaptea inseamna ca ai multe secrete, nu esti foarte deschisa, iar daca-l traversezi ziua inseamna ca esti curioasa, vrei intotdeauna sa stii totul, posibil boala, stagnare. Daca visezi ca-l traversezi alaturid e altcineva inseamna devotamentul acelei persoane.

Daca visezi ca mergi in cimitir inseamna nefericire, necazuri, tristete, poate vesti despre un deces neasteptat in familie.

Daca visezi ca te plimbi intr-un cimitir inseamna fericire, bucurii multe.

Daca te visezi comandand o cruce sau piatra funerara inseamna schimbari care te vor face foarte fericit in viata ta.

Daca te visezi la o inmormantare a unei persoane necunoscute tie inseamna bucurii si fericire in viitor, mult noroc in tot ce faci, marire salariala, posibil un bonus pe care-l vei obtine sau avansare, promovare.

Daca visezi ca te uiti de departe la un cimitir inseamna sanse in viata ta, nu prea ai de ce sa te temi, totul va fi bine in viata ta, initiative bune in activitatea ta sau activitati noi pe care le initiezi si care se or termina cu bine.

Daca te visezi intr-un cimitir aranjand un mormant inseamna ca nu poti depasi anumite momente din viata ta, ar trebui sa te gandesti mai mult la ce urmeaza in viata ta si mai putin la trecut, sa dai sanse oamenilor si de ce nu, chiar tie, pentru o viata mai frumoasa.

Daca visezi un cimitir undeva la tara inseamna ca in curand copiii tai se vor intoarce acasa din departari.

Daca visezi un cimitir nou, elegant inseamna castiguri financiare, noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.