Cenusa

Daca visezi cenusa inseamna in principal ca in viata ta sunt lucruri sau oameni fara valoare, necazuri vei avea. Poate fi vorba despre dureri sau suferinte in viata ta reala. Poate inseamna si amintiri despre trecutul tau, amintiri nu tocmai placute, iti pare rau despre anumite fapte din trecut, esti extrem de trista si suparata, ai un gust amar fata de toate viata ta. Te simti intr-un cerc vicios si viata ta nu pare sa se indrepte. Poate fi insa vorba despre noi inceputuri. Va trebui insa sa nu mai privesti deloc in urma, sa uiti necazurile si trairile din trecut, sa mergi mai departe.

Mai semnifica saracie, pierderi financiare mari, dar si ghinioane mari in viata ta. Schimbarile pe care vei reusi sa le faci vor fi cu urmari, viata ta se va schimba radical. Personalitatea ta trebuie sa fie extrem de puternica astfel incat sa nu cazi, sa mergi mai departe, sa depasesti orice pare imposibil de trecut si astfel, sa reusesti sa traiesti. Memoria de multe ori iti joaca feste, nu retii mare lucru din ce faci, pare uneori ca te joci in viata ta, aceasta atitudine poate sa-ti aduca mute necazuri la job, acasa nu mai zic!

Daca visezi cenusa care inca arde inseamna ca exista barbati care te plac sau chiar te iubesc, insa nu iti arata.

Daca visezi cenusa calda inseamna ca cineva in familia ta a decedat, inca tii doliu dupa cineva drag.

Daca visezic cenusa rece inseamna ca vei fi foarte indragostita de cineva, insa din pacate acea persoana nu iti impartaseste sentimentele, pare a fi o dragoste irosita, timp pierdut.

Daca visezi o urna cu cenusa inseamna sentimente pentru anumite persoane care nu prea merita, atentie insa sa nu iti para rau.

Daca visezi multa cenusa la un loc inseamna ca ti-ai pus multe sperante intr-o persoana sau un lucru, va trebui sa ai grija sa nu suferi daca cumva nu se vor implini respectivele lucuri sau persoana respectiva nu iti va raspunde cu aceleasi sentimente.

Daca visezi ca traiesti in cenusa inseamna pe de o parte ca nu te poti rupe de familia ta, iti place sa fii fata mamei, dar pe de alta parte poate semnifica si doliul pe care-l porti ca urmare a decesului acesteia.

Daca te visezi incinerata inseamna ca vrei sa-ti ingropi trecutul, vrei practic sa renasti, sa ai o noua viata, pe care sa o creionezi mult mai bine, sa fii mult mai fericita. Asta depinde doar de tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here