Visele sunt tratate diferit de la o persoana la alta, multi dintre noi cauta sa inteleaga sensul unui vis doar atunci cand acesta este iesit din comun. Insa majoritatea celor care au vise care se repeta vor cauta sa desluseasca visul cu pricina. Frecventa si repetarea viselor este motivul care ii face pe cei mai multi dintre noi sa se intrebe care e mesajul din vis si implicit sa caute interpretarea visului. Studiile ne arata ca urmatoarele vise sunte cele mai frecvente:

Pe primul loc avem vise in care elementul central este un copil, acest vis fiind cel mai des intalnit mai ales in cazul subiectilor de sex feminin.

Nu tot timpul visul este un mesaj anume, asta deoarece subiectul „copil”  sau mai degraba lipsa acestuia poate induce vise cu acest subiect. Dorinta puternica a femeii de a fi mama poate „naste” vise in care elementul principal sa fie un copil. Insa exista vise care intr-adevar sunt un mesaj anume, aceste vise sunt resimtite mult mai puternic din punct de vedere emotional si cu siguranta ne vor da o stare aparte dupa ce ne vom trezi. Este foarte important sa incercam sa deslusim,sa interpretam visele cu copii.

Locul al doilea in ceea ce priveste frecventa unor subiecte care ne bantuie somnul prin intermediul viselor, este ocupat de apa. Visele in care predomina acest subiect sunt in general mesaje care trebuie deslusite, din pacate de cele mai multe ori acestea prevestesc lucruri mai putin bune. Pentru o interpretare corecta a visului este necesar sa ne amintim tot ceea ce am visat si chiar sa cautam sa interpretam sensul tuturor aspectelor, obiectelor si persoanelor din vis.

Cel de-al treilea loc in aceasta ierarhie este detinut de visele in care suntem sau vedem mireasa. De foarte multe ori poate fi un vis tulburator, insa exista situatii ca si in cazul viselor cu copii, cand dorinta noastra poate „comanda” acest vis. Emotiile traite in timpul visului si starea resimtita dupa ne pot ajuta sa facem diferenta intre un vis important sau nu. Visul mireasa trebuie neaparat deslusit, semnificatia acestuia poate fi foarte importanta pentru noi sau pentru cineva apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here