Ceata

Daca visezi ceata inseamna inseamna in general nefericire, ghinioane, necazuri de toate felurile. Poate fi vorba despre haos, afaceri esuate din cauza minciunilor si chiar a inselatoriilor pe care le-au incercat partenerii tai. Poate fi si despre dileme in dragoste, nu prea esti convinsa despre iubitul tau, despre alegerea facuta, dar si despre neajunsuri, lipsuri de toate felurile, pierderi materiale, lipsuri financiare, de hrana. Este posibil s aintampini multe obstacole dificil de depasit, dar si certuri in casa, de mica amploare. Ar mai putea fi un semn al creativitatii, al deschiderii pe care o ai in arta. In aceasta perioada e de recomandat sa nu iei hotarari in ceea ce priveste viata ta si nici a altora.

Ceata in vis mai poate semnifica faptul ca ti se ascunde realitatea.

Daca te visezi cautand ceva in ceata inseamna dubii cu privire la unele situatii si repozitionarea ta fata de acestea.

Daca visezi ceata deasa inseamna ca esti introverta, nu poti comunica cu nimeni, oamenii nu te cunosc, esti un mister pentru toti. Daca visezi ceata densa inseamna nevoia ta de ajutor, de sprijin pentru a putea sa treci mai departe, proiecte esuate.

Daca visezi ceata in vazduh inseamna pierderi materiale, prejudicii.

Daca visezi ca vezi ceva prin ceata inseamna ca ai reusit sa duci la bun sfarsit unele proiecte, insa nu esti deloc fericita cu alegerea facuta.

Daca te visezi calatorind pe mare si este ceata inseamna o perioada grea, apasatoare, dificila, cu multe probleme atat la serviciu, cat si acasa.

Daca visezi ca vezi ceata ridicandu-se inseamna ca vei reusi sa rezolvi din problemele care te apasa.

Daca te visezi bajbaind in ceata inseamna faptul ca nu ai nicio idee despre cum sa faci lucrurile sa functioneze, pari ca ti-ai pierdut busola.

Daca visezi ca te plimbi agale prin ceata inseamna castiguri financiare in viitor, dar poate fi si despre noi cunostinte care te vor ajuta in viitor. Mai poate fi vorba despre o buna functionare a relatiei pe care o ai.

Daca visezi ceata care se risipeste inseamna greutati efemere.

Daca te visezi facand ceva in ceata inseamna ca apropiatii tai te vor minti in legatura cu banii tai, ori cu depozite sau idei pe care le aveai in legatura cu investitii.

Daca visezi ca participi la o activitate care are loc in ceata inseamna ca vei fi pacalit in legatura cu chestiunile financiare, ti se ascund unele lucruri, ori chiar tu incerci sa ascunzi ceva, chiar daca este vorba de un fapt banal.

Daca pur si simplu te visezi in ceata inseamna ca iei unele decizii fara sa stai pe ganduri, decizii care se vor intoarce impotriva ta, iti vor aduce numai deservicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here