Care este cea mai buna zodie? O intrebare care ne pune pe ganduri pe multi dintre noi; putem oare stabili in vreun fel o ierarhie a zodiilor din horoscop? Personal nu cred ca se poate face un top a celor mai bune semne zodiacale.

De-a lungul timpului, astrologii din preajma regilor si a imparatilor aveau tendinta de-a scoate in evidenta semnul zodiacal al celui care conducea respectivul popor, astfel se ajungea ca o anumita zodie sa fie mai mult apreciata decat alta. Fiecare semn zodiacal cunoaste astfel o crestere sau un declin ca si popularitate. Fiecare semn zodiacal are plusurile si minusurile sale, nu putem vorbi de un standard in ceea ce priveste personalitatea unui individ dintr-o anume zodie. Fiecare dintre noi este unic in felul lui insa o anumita caracteristica a zodiei noastre ne va domina mai mult sau mai putin caracterul.

O mare influenta in ceea ce priveste personalitatea unei persone dintr-o anumita zodie o au partenerul, anturajul, cei din jurul lui. Anumite evenimente din viata noastra pot evidentia anumite caracteristici ale semnului nostru zodiacal, daca intr-o perioada de restriste din viata noastra exista cineva care sa ne ajute sa iesim din impas este foarte probabil sa nu trezim din noi anumite aspecte mai putin placute care caracterizeaza zodia noastra. In fiecare dintre noi exista atat elementele bune ale unei zodii dar si cele mai putin bune, depinde de noi cum reusim sa gestionam evenimentele din viata noastra.

De aceea nu putem vorbi de o zodie din horoscop mai buna sau mai putin buna, aspectele care decid tin in mare parte de noi. Destinul il putem hotara si noi in cea mai mare parte, altfel am avea doar doisprezece feluri de oameni care ar corespunde semnelor zodiacale. Pentru a evidentia o anumita calitate a unei persoane sau pentru a masca un defect conteaza foarte mult compatibilitatea cu partenerul de viata. Armonia unei persoane sau a unui cuplu este direct proportionala cu compatibilitatea celor doi, este foarte important ca semnele noastre zodiacale sa aibe puncte comune, altfel relatia nu va functiona.

De fapt de aici a si aparut ideea de cea mai buna sau cea mai proasta zodie. Insa este total gresit, nu toate zodiile sunt compatibile intre ele, pentru cineva poate fi cea mai proasta compatibilitate dar cu o alta zodie poate fi perfecta. Ceea ce pentru tine este foarte rau pentru altcineva poate fi intruchiparea perfectiunii. Inainte de a spune ca zodia partenerului nu este buna, trebuie sa ne intrebam daca zodiile noastre sunt compatibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.