Catarama

Daca visezi catarama sau catarama deschisa sau catarama rupta inseamna ca in perioada urmatoare vei avea parte de suparari, nefericire, necazuri din cauza unor fapte, lucruri la care nu te-ai fi asteptat pana acum. Mai poate semnifica nerabdare, precum si stari de-ale tale legate de incertitudini fata de viata ta, fata de viitor, de oamenii din jur. Mai poate fi vorba si despre firea ta deschisa, despre veselia, prietenia pe care le emani si increderea pe care o au cei din jurul tau in tine, dar totodata ai nevoie de un mediu relaxat, fara stres, ai nevoie de intelegerea si aprecierea celor din jurul tau care te vor ajuta pentru a avea mai multa incredere in tine.

Daca visezi o catarama inchisa insemna si pierderea increderii in tine. O catarama mare inseamna suparari diverse.

Daca visezi o catarama stralucitoare inseamna ca nu ai rabdare, esti prea incisiva.

Daca visezi o catarama simpla semnifica diverse castiguri financiare destul de mari, neprogramate, vei avea un viitor foarte bun din punct de vedere financiar.

Daca visezi o catarama cu multe ornamente inseamna un job nou sau promovare la actualul loc de munca sau poate fi vorba despre aprecierea si respectul celor din jurul tau.

Daca visezi ca porti o catarama la o curea la pantaloni sau daca visezi ca doar o vezi inseamna ca trebuie sa-ti faci mai mult timp pentru cei din jurul tau, sa incerci sa le asculti nevoile si sa incerci sa-i ajuti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here