Daca visezi castane, e semn bun, inseamna noroc, sanse, doar daca vei munci sustinut, de piedici pe care insa le vei depasi, dar si o relatie buna cu o persoana de sex opus. Daca visezi castane in foc acest lucru simbolizeaza succes in afaceri, poate insemna ca unele activitati vor incepe in sfasit sa produca rezultate in viitorul apropiat. Daca visezi castane coapte inseamna placere.

Daca visezi ca tu culegi castane inseamna avantaj financiar, castiguri materiale.

Daca visezi ca mananci castane coapte poate semnifica o reuniune de scurta durata, iar daca visezi ca mananci castane crude inseamna succes, pe care de altfel il meriti din plin. In general, daca visezi ca mananci castane inseamna ca va urma o perioada de sacrificii si multa munca pentru atingerea scopurilor tale, tenacitate. Visul in care apar castane crude mai inseamna si ceva mai putin functional a locul tau de munca sau in afaceri, e posibil sa nu ai o comunicare buna cu partenerii de afaceri sau cu sefii si colegii tai, dar totul se va termina cu bine.

Daca visezi castane care pocnesc in foc semnifica dificultati pe care le vei intampina.

Daca visezi ca mananci castane dulci, vei avea o perioada cu necazuri, iar proiectele tale nu vor avea rezultatul scontat, vei face ceva modificari in viata ta, personal sau profesional.

Daca visezi ca mananci castane prajite semnifica mari sanse pe care le ai, o situatie favorabila in rezolvarea unei probleme materiale, imbunatatirea unor relatii profesionale sau amoroase. Daca in realitate ai de gand sa incepi noi afaceri sau te gandesti sa-ti schimbi jobul sau chiar ti-ai gasit un nou loc de munca poate insemna ca urmeaza o perioada dificila, dar va urma o perioada stabila, asdar putem interpreta ca va fi un dus rece inaintea unor reusite, vei gasi cum sa-ti rezolvi problemele.

Daca visezi castane inseamna ca e momentul potrivit sa incepi o relatie sentimentala, in cazul in care nu esti implicata deja in una.

Daca visezi ca mananci castane fierte inseamna ca sunt sanse foarte mari sa depasesti anumite greutati cu usurinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here