Daca visezi carne sau te visezi cumparand carne inseamna castiguri materiale sau sentimentale, prosperitate. Carne ambalata in vis inseamna dezamagire, deceptie pe care le vei suferi. Daca visezi ca cineva cantareste carnea inseamna dezamagire pe plan sentimental. Daca visezi ca mananci carne (inclusiv de caprioara, vanat) inseamna succes.

Daca visezi ca mananci carne de om inseamna ca vei avea succes, dar obtinut prin mijloace necinstite. Daca aceasta carne este in sange inseamna bucurii, o viata fericita.

Daca visezi carne de curcan inseamna tradare, infidelitate reciproca in relatia ta, dar si imaginatie foarte bogata.

Daca visezi carne de pui inseamna pierderea unor sanse pe care le-ai avut. Daca visezi ca o mananci inseamna apreciere la locul tau de munca. Daca visezi ca mananci carne de pui prajita, la ceaun inseamna ca ti se vor intampla niste lucruri rele in viata, neplacute. Daca visezi ca mananci carne de pui neprajita inseamna temeri, dificultati in a aborda anumite activitati in viata ta.

Daca visezi carne de porc inseamna vesti bune. Daca visezi ca mananci carnea de porc prajita inseamna castiguri materiale.

Daca visezi carne de vita inseamna onestitate, cinste, bunatate, succes, dar si pregatirea pentru o activitate care te va tine ancorata pentru o perioada lunga de timp, mari si multe eforturi pe care le vei face. Daca visezi ca mananci carne de vita inseamna sentimente negative pe care le ai fata de anumiti oameni, poate chiar de ura, dusmanie, denota un temperament agresiv, certaret pe care-l ai.

Daca visezi friptura inseamna pierderi financiare. Iar daca visezi o macelarie cu multa carne expusa inseamna pacate, o viata adulterina. Daca te visezi gatind carne inseamna bogatie.

Daca visezi carne inghetata inseamna dezamagire, deceptii exact de acolo unde nu te-ai fi asteptat.

Daca visezi carne neagra inseamna o viata tumultoasa, cearta, despartire de iubit in conditii foarte neplacuta, in urma unor scandaluri, poate si batai, iar carnea stricata in vis inseamna saracie, tristete, nefericire.

Daca visezi carne afumata inseamna echilibru, abilitati pentru conservarea instinctelor tale astfel incat sa nu dai gres.

Daca te visezi mancand carne cruda inseamna pierderi financiare, cearta cu cei apropiati. Daca visezi carne cruda de porc inseamna ca o parte din activitatile tale nu s-au finalizat inca. Daca visezi carne de miel inseamna oboseala, stres, poate o boala care iti cam da de furca. Daca o gatesti inseamna biruinta, succes. Daca visezi ca mananci carne de oaie inseamna viata onorabila.

Daca visezi ca mananci sau pregatesti carne tocata inseamna o perioada destul de tensionata in viata ta, dar vei putea sa o depasesti cu calm si rabdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here