Daca visezi un carnat inseamna necaz, nefericire, mai ales in familie. Poate fi vorba despre probleme de sanitate reaparute sau mai noi. Toate astea te vor impiedica sa ai rezultate bune la scoala, la locul de munca sau oriunde in alta parte. Mai poate semnifica, din contra, o viata stabila, lipsita de griji, acest vis poate fi o atentionare ca alimentatia ta nu e foarte corecta sau viata pe care o duci nu e echilibrata. Mai poate fi vorba despre sarbatori frumoase petrecuta alaturi de cei dragi tie.

Daca te visezi ca tu esti cel care face carnati inseamna ca ai parte de bogatie, ai un viitor bun.

Daca te visezi prajind sau gatind carnati inseamna certuri mari cu partenerul de viata, nu gasesti deloc resurse sa o iei de la capat.

Daca visezi ca mananci carnati inseamna ca vei avea parte de implinirea unei dorinte. Mai poate fi vorba despre musafiri pe care ii astepti cu mult drag.

Daca visezi un carnat crud inseamna dispute in familie, de la mic la mare, fara mize. Poate fi vorba de lipsuri materiale sau de probleme cu banii, ceva va determina sa fiti asa aprigi.

Daca visezi un carnat intreg inseamna ca vei repurta o victorie sau vei castiga o competitie.

Daca visezi ca mananci cu pofta un carnat inseamna planuri marete pe cale sa se implineasca.

Daca visezi un carnat taiat inseamna schimbari necesare pentru continuarea vietii, poate fi vorba despre schimbarea locului de munca sau poate de o promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.