Daca visezi caracatita inseamna ca in curand vei avea parte de musafiri la care nu te asteptai, vei primi vizita unor persoane care nu fac parte din simpatiile tale. Nu sunt pe placul tau, in trecut ai avut parte de rautatile acestora.

Mai poate fi vorba despre intalnirea cu anumite persoane care-ti vor face rau, vei auzi barfe construite de acestia. Dar poate fi vorba si despre capcane intinse de aceste persoane, trebuie sa ai multa grija cum comunici si mai ales ce comunici acestor persoane. In general, daca te vei manipulata si vei accepta anumite proiecte propuse de acestea, vei avea doar de pierdut. O analiza mai mare si o mai mare forta de caracter te vor ajuta sa depasesti aceasta etapa.

Daca visezi o caracatita mai poate semnifica si faptul ca vei munci mult, cineva va abuza de tine la locul de munca, vei fi muncita, nu vei avea niciun beneficiu. Vei avea o perioda foarte agitata, vei fi foarte obosita si stresata. Nu vei reusi sa-ti duci la bun sfarsit sarcinile pe care le ai, vei claca. Te simti depasit de situatii, inconjurat din toate partile de mule pericole, primejdii par a fi la tot pasul.

Cu privire la persoanlitatea ta, caracatita in vis inseamna gelozie, posesivitate, nu ii lasi loc partenerului. Mai poate fi vorba despre caracterul tau, e posibil sa fii prinsa cu minciuni sau diverse tertipuri care nu-ti fac cinste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.