Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane energice, perseverente, sunt dispusi la o munca continua pentru a-si atinge telul in viata. Capricornul apartine elementului pamant, ceea ce ii face pe nativii acestei zodii sa fie ambitiosi, staruitori, destoinici, lacomi de castig, incercand sa ajunga la perfectiune materiala. Nativii acestei zodii se folosesc de orice le iese in fata, stiu sa pretuiasca tot ceea ce au. De multe ori le convine si o pozitie de subaltern, in care trebuie sa asculte de altcineva, cu toate acestea nu vor renunta niciodata la ambitiile personale si nu vor ceda in fata  unor posibili concurenti. Este bun organizator,  veritabil economist, stie sa dramuiasca foarte bine resursele pe care le detine. Uneori devine melancolic, pesimist, iritabil si ingandurat in privinta planurilor de viitor pe care le are. Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane demne de incredere, oricand te poti baza pe ei, vor scoate maximum de benificiu cu minimul de mijloce. Nativii Capricorn isi propun sa realizeze lucruri marete, din aceasta cauza de multe ori vor neglija pe cei din jurul lor.

Caracterul nativilor din zodia Capricorn

Capricornul este un singuratic, se ataseaza foarte greu. Daca ajunge sa se imprieteneasca devine un prieten de nadejde pe care te poti baza. Uneori exagereaza fiind mai pesimisti decat este necesar. Cea mai importanta calitate a capricornului este ambitia acestuia,  lucru care il ajuta sa mearga pana la capat pe drumul ales.

Dragoste

Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane practice si materialiste. Acest lucru se reflecta si in viata sentimentala. Au o atitudine retinuta chiar controlata din punct de vedere sentimental, foarte rar ajung sa fie calauziti de sentimente profunde. Dragostea de multe ori  ajunge  sa fie pe  locul doi, fiind mai important aspectul material. Cu cat  inainteaza in varsta  Capricornul are tendinta de-a schimba prioritatile incat poate ajunge ca la varsta de 30 de ani sa caute sa recupereze ceea ce a pierdut la capitolul dragoste.

Culorile zodiei Capricorn

Culoarea acestei zodii este brunul.  De asemenea auriul si roscatul inchis sunt culori atribuite acestui semn zodiacal. Culoarea brun inchis simbolizeaza caldura dar, in acelasi  timp, subliniaza caracterul puternic al persoanei respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.