Daca visezi o camasa imaculata, curata inseamna viitorul va fi bland cu tine, vei avea parte de fericire si intelegere in casa. Vei avea parte si de noroc, asadar reteta perfecta pentru o perioada lipsita de griji, vei avea o dispozitie foarte buna.

Daca visezi o camasa fara nasturi sau fermoar inseamna o perioada de conflicte, certuri cu amici, prieteni apropiati.

Daca visezi ca pierzi o camasa inseamna tristete, viitorul nu e cel mai bun cu tine.

Daca visezi o camasa barbateasca sau ca imbraci o camasa barbateasca, pregateste-te de casatorie, vei fi cerura in casatorie.

Daca visezi o camasa din bumbac inseamna schimbari tragice in viata ta.

Daca visezi o camasa de forta inseamna boala, stress inimaginabil.

Daca visezi o camasa de matase inseamna noroc in afaceri, castiguri financiare in viitorul apropiat.

Daca visezi o camasa intoarsa pe dos sau purtata de tine pe dos inseamna ca in viata ta va aparea o persoana de sex opus pe care ai asteptat-o dintodeauna.

Daca te visezi umbland imbracata doar in camasa inseamna pierdere de timp, inexistenta unui scop in viata.

Daca visezi o camasa de noapte sau ca esti imbracata in camasa de noapte inseamna ca temerile tale legate de comunicarea cu cei din jur sunt intemeiate, temerea ta persista, nu te simti confortabila socializand, discutand cu cei din jurul tau. Mai semnifica lipsa de energie, poate ceva probleme fizice. Trebuie sa spui stop, sa te opresti pentru a putea sa o iei de la inceput.

Daca visezi o camasa rosie sau ca porti o camasa rosie inseamna biruinta, triumf asupra celorlalti, ideile si propunerile tale par ca au castigat in fata celorlalti. In general, nu esti greu de observant, iesi in evidenta cu fiecare ocazie.

Daca visezi o camasa neagra inseamna ca esti serioasa in tot ce faci, sobrietate, iei totul foarte in serios, rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Esti o persoana puternica, admirata, vei reusi sa te impui in situatii extrem de dificile.

Daca te visezi imbracata intr-o camasa rupta, zdrentuita inseamna ca esti lipsita de personalitate, esti extrem de influentabila, nu te apreciezi apropae delor, ii lasi pe altii sa te ironizeze, sa isi bata joc de tine.

Daca visezi o camasa bleo, galben sau crem inseamna ca ai nervii tari, esti extrem de calculata, echidistanta, nu iti place sa te implicit in orice, pastrezi distanta.

Daca visezi o camasa roz inseamna ca esti melancolica, blanda, tandra, buna cu cei din jur, saritoare, orice nevoie au altii, la tine vor gasi usa deschisa larg.

Daca visezi o camasa noua inseamna ca esti comunicativa, sociabila, extrovertita, cu multe idei, gata sa explorezi orice. Esti o persoana eleganta, rafinata, sofisticata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here