Caine

Daca visezi caine inseamna prietenie, ai aproape oameni credinciosi, iubitul tau iti este fidel si te poti baza pe el, in general ai relatii frumoase. Daca visezi ca vezi un caine inseamna ca ai nevoie de dragoste. Daca visezi ca auzi caini latrand inseamna ca va urma o etapa anosta in viata ta, fara prea multe lucruri bune, nefericire, necazuri, multe dispute. Daca visezi caine urland inseamna pericole, primejdii in apropierea ta. Daca visezi ca ai un caine inseamna bucurie, sinceritate, relatii bazate pe adevar.

Daca visezi ca in timp ce plimbi un caine, il pierzi, inseamna o etapa viitoare ce vei avea multe necazuri, ghinioane. Daca te visezi jucandu-te cu un caine inseamna ruptura, despartire de iubit, separare. Daca visezi ca doi sau mai multi caini se bat inseamna invidie din partea unor persoane mai apropiate sau mai indepartate.

Daca visezi ca ai un caine alb inseamna noi relatii de prietenie cu persoane care-ti plac.  Caine maroniu inseamna pierderi materiale, financiare, necazuri in familie, primejdii, dusmani care te vor distruge. Un caine ciobanesc inseamna sanatate, fericire, noroc, imbogatire. Caine negru inseamna rautate pe care o ai raportat la un prieten de-ai tai.

Daca visezi caini care te latra inseamna necazuri, iar daca cainii latra cu botul in sus inseamna necazuri, sanatate precara, poate chiar un incendiu. Daca visezi ca auzi doar un latrat inseamna ca ai reusit sa treci peste un mare pericol, primejdie din viata ta.

Daca visezi ca te musca un caine inseamna griji, necazuri, suferinta, oameni falsi in jurul tau, care te mint si barfesc pe la spate. Daca visezi ca te mananca cainii inseamna ca in perioada urmatoare vei avea pagube materiale, financiare, dispute in familie.

Daca visezi ca un caine conduce un orb inseamna iubire multa si sincera din partea alesului, admiratie din partea celor din jurul tau. Caine cu un os in gura inseamna ca ai relatii bune cu cei din anturajul tau.

Daca visezi ca te transformi intr-un caine inseamna admiratie din partea unui barbat, multe castiguri, dar si o perioada viitoare grea, nefasta pentru tine. Daca agiti un caine, inseamna ca esti certareata, cauti scandal din nimic, suparari.

Daca visezi un caine de vanatoare inseamna nefericire, iar daca fluieri dupa el inseamna bucurii, castiguri financiare din orice. Daca fluieri dupa un caine inseamna prietenii puternice, de lunga durata, pe care te poti baza, ce sar in ajutorul tau, daca este cazul.

Daca visezi o haita de caini mari inseamna avaritie, egoism, dusmani si dusmanii, pericole. O haita de caini de talie mica inseamna prieteni de nadejde, care chiar daca nu sunt multi, sunt foarte valorosi, te ajuta, sar in ajutorul tau la nevoie.

Daca visezi ca omori un caine inseamna pagube financiare, materiale, saracie, dar si faptul ca vei resui sa-ti ignori dusmanii, sa treci peste etape urate din viata ta. Daca visezi un caine mort inseamna ca cineva din apropierea ta este in pericol.

Daca visezi ca cineva iti da in dar un caine inseamna mici momente de bucurie ce se vor termina curand.

Caine prins de hingheri inseamnanefericire, necazuri, iar daca acel caine scapa inseamna probleme serioase in relatia cu partenerul tau, dar si atentionare la felul in care ar trebui sa te feresti de anumite persoane din anturajul tau.

Daca visezi caine ranit, lovit inseamna paguba, un viitor nesigur din punct de vedere financiar.

Daca visezi un caine bun, prietenos inseamna nevoi pe care le ai ce au legatura cu sentimentele tale, dragoste, mangaieri, sensibilitate, romantism.

Un caine legat inseamna furt, ori vei fi furat, ori cineva te va fura. Daca visezi un caine pierdut inseamna neincredere in tine, stima de sine scazuta.

Daca visezi ca esti stapana unui caine mare, fioros inseamna ca ai puterea de a-i sprijini pe cei din jurul tau, de a-i proteja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here