Daca visezi orice care te bucura, care-ti da un sentiment placut de bucurie, implinire, inseamna ca vei avea parte de fericire in viata ta, fara griji, vei da la o parte tot ce e negativ si neplacut. Ai o stare generala buna, energie pozitiva, care ti-a creat un confort, vei avea o sanatate de fier, iar relatiile de colaborare, prietenie cu cei din jur sunt excelente. De asemenea si tot ce e legat de serviciu iti merge foarte bine. Cam tot ceea ce ti-ai propus iti reuseste, iar tot ceea ce planuiesti se va realiza. Pe plan sentimental, vei fi foarte implinita, avand o relatie fericita si foarte lunga, iti vei gasi linistea si din acest punct de vedere. Mai semnifica si felul tau de a fi, usor glumeata, autoironica, ai un simt al umorului destul de ridicat, esti copilaroasa si va trebui sa inveti din nou sa te bucuri prin prisma unor lucurir simple.

Daca visezi ca vezi sau citesti bucurie pe fata alcuiva inseamna ca esti in siguranta. Poate fi vorba despre serviciu, relatie, prieteni.

Daca te visezi fericita, cu bucurie, pe chip inseamna ca un prieten bun de-ai tai te va insela, poate fi vorba despre suparare, dar si tristete, cearta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.