Daca visezi broasca in apa semnifica musafiri pe care nu ii asteptai, iar daca visezi o broasca care topaie incontinuu inseamna o mostenire din partea unei rude indepartate sau vei avea parte de castiguri importante de bani, sentimente puternice de iertare si mult noroc in general. Poate semnifica puterea ta de a depasi situatii limita, dar si nechibzuinta din trecut, faptul ca ai cheltuit bani fara masura, pe lucruri neimportante.  In general, broasca semnifica prietenie, cinste, onoare, sacrificii, castiguri materiale, armonie, intelepciune, suflet bun, viata lunga, echilibru.

Daca visezi o broasca tesotoasa inseamna disensiuni, dezamagiri, scandaluri in care vei fi tarata, tradare din partea celorlalti, fapte rele si multe rautate din partea unor persoane, amagire, certuri. Daca visezi ca ai o broasca testoasa inseamna viata imbelsugata, linistita, frumoasa, iar daca vezi in vis broasca testoasa plimbandu-se inseamna ca vei avea copii buni, ascultatori, care-ti vor aduce multa fericire in casa. Daca visezi broasca testoasa ce se ascunde in carapacea ei inseamna ca in viata reala doresti sa imparti cu cineva sarcinile grele pe care le ai, ai vrea sa mai dai si altora din multele responsabilitati pe care le ai.

Daca visezi o broasca raioasa inseamna evolutie, nevoia ta de autodepasire, dar si sentimente puternice de supravieturire, certuri, necazuri in familie

Daca te visezi calcand o broasca inseamna dorinta ta de a conduce, dar si egoism, rautate de care dai dovada in viata ta, calcand peste orice pentru a-ti realiza visele.

Daca visezi ca mananci broasca sau auzi broaste inseamna liniste, viata frumoasa, tihnita si implinita pe toate planurile, dar si vesti bune si munca multa pentru castiguri pe masura.

in camin iar atunci cand este visata de o femeie ea mai reprezinta si ca va avea un sot bun, daca aceasta nu este casatorita, pe care il va iubi si care o va respecta si iubi la randul sau.

Daca visezi broaste in apa inseamna nefericire, necazuri, tristete, vizite neasteptate, instincte de autoaparare foarte dezvoltate, griji care vor trece, iar daca omori o broasca inseamna ca vei reusi sa scapi de dusmani.

Daca visezi broasca care sta pe iarba sau pe uscat inseamna inactiune, neputinta de a lua decizii, incapacitatea de a te purta frumos cu iubitul tau.

Daca visezi ca auzi o broasca inseamna ca vei cunoaste persoane noi care te vor ajuta in unele situatiic e vor aparea. Daca visezi broaste care oracaiesc inseamna viata dezordonata, tentatii, imoralitate.

Daca visezi broaste care prind insecte inseamna castiguri materiale, avansare, promovare la locul de munca, noroc.

Daca visezi mai multe broaste inseamna linguseala, nefericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.