Daca visezi bolta cereasca inseamna ca vei avea parte de promovare, avansare la job, vor fi multe schimbari in viata ta, te vei implica in multe prouiecte, renumele tau va fi cinstit sau poate, isi va gasi in sfarsit recunoastere. Mai poate fi vorba despre faptul ca vei face cursuri, vei participa la anumite evenimente, ca vei invata sau ii vei invata pe altii. Vei avea parte de informatii noi care te vor ajuta. Te vei simti bine in pielea ta, vei simti o armonie perfecte intre tine si ceialti dar si cu tine.

Dacavisezi ca esti captiva intr-o pivnita boltita inseamna un viitor bun, toate par ca-ti merg struna, vei avea parte de momente minunate, fericite si pline de dragoste alaturi de familia ta. Nu vei avea parte de ghinioane sau intamplari rele prea curand in viata ta.

Daca o femeie mai in varsta sau o femeie careia i-a murit sotul viseaza o pivnita boltita inseamna ca vei avea vesti despre casatoria unui membru al familie tale.

Daca visezi o bolta, in general, este despre faptul ca ai multe calitati pe care trebuie sa inveti sa le fructific, de pe urma carora trebuie sa inveti sa castigi. Va trebui sa fii consecventa, sa nu te abati din drumul tau, ai multa energie si ar fi pacat. Iti vor trebui mult calm si multa rabdare pentru a-ti implini visele. De asemenea, va trebui sa inveti sa accepti provocarile, chiar daca uneori sunt riscante, poti avea doar de castigat. Ar mai putea fi vorba despre dorinta mai veche de-ale tale de a-ti schimba religia, vrei anumite schimbari spirituale in viata ta.

Daca visezi bolta mai semnifica trecerea ta intr-o alta etapa, vei schimba multe in viata ta, aceste schimbari fiind necesare si dorite de tine de ceva timp. Aceste schimbari insa nu vor trebui fortate, trebuie sa lasi timpul sa lucreze in aceasta directie, tu doar consecventa si ambitioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.