Daca visezi bogatie, in general sau visezi ca esti bogata inseamna ca va urma in viata ta o etapa frumoasa, o perioada plina de impliniri, cu dragoste si veselie, distractii, cu multe reusite. Va trebui insa multa munca pentru a reusi, mult timp dedicat activitatii tale, profesiei. Dar atentie mare la oamenii din jurul tau, la provocarile la care esti supusa, nu intra in certuri cu nimeni, trebuie sa fii extrem de temperata si diplomata. Mai poate fi vorba despre schimbari in bine, despre vesti bune. Dar in egala masura poate fi vorba despre boala.

Daca visezi multe bogatii inseamna ghinioane, neajunsuri, pierderi materiale, e posibil sa ramai somera. Mai semnifica si divort, despartire, cearta cu copiii.

Daca visezi ca joci la diverse jocuri de noroc si castigi incontinuu o suma mare de bani inseamna timiditate, emotivitate, ai o relatie rece cu cei din jur, nu ai suficient curaj.

Daca visezi multe bogatii si nu iti pasa deloc cum sa le gestionezi inseamna ca vei avea parte de multe situatii dificile si in acelasi timp neplacute la job.

Daca visezi ca vrei sa obtii bogatia altor persoane inseamna greutati, necazuri, lipsuri.

Daca visezi o suma mare de bani inseamna ganduri neplacute referitoare la situatiile pe care le traversezi.

Daca visezi ca esti o femeie bogata inseamna ca cei din jurul tau te pretuiesc, ai multi prieteni care de sustin si te vor ajuta daca le vei cere sprijinul.

Daca visezi ca dintr-o data te-ai imbogatit inseamna nesiguranta in viitor, vei avea multe lipsuri, vei avea parte de multe pierderi financiare, vei saraci, falimenta.

Daca visezi ca renunti la bogatie inseamna griji, dar si inghijorare despre anumite situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.