Biserica in vis inseamna ajutor din partea unei persoane, dar si nehotarare, intrebari pe care inca nu le-ai adresat si la care ai dori raspunsuri, nefericire, dezastru. Daca visezi o biserica curata inseamna putere de a depasi toate obstacolele vietii. Daca visezi o ruina de biserica inseamna boala, nenorociri.

Daca te visezi intr-o biserica inseamna ca in realitate iti doresti echilibru, liniste pentru a putea trai si depasi anumite etape.

Daca visezi ca mergand spre biserica, nu poti ajunge din cauza ca drumul este blocat inseamna dispute, contradictii pe care incerci sa le rezolvi. Daca te visezi iesind dintr-o biserica inseamna ca ai reusit sa depasesti o etapa nu tocmai placuta din viata ta iar  intrand intr-o biserica inseamna nefericire, neliniste.

Daca visezi ca vezi o biserica in flacari inseamna pericol mare in curand.

Daca visezi o biserica daramata inseamna dorinta ta de a scapa de anumite elemente negative din viata ta, boala, poate chiat deces.

Daca visezi ca auzi clopotele unei biserici inseamna neliniste, nefericire, un viitor sumbru.

Daca visezi ca vezi un baiat intr-o biserica inseamna impulsivitate, iti recomand mai mult calm in viata ta, mai multa asezare.

Daca te visezi rugandu-te intr-o biserica inseamna ca vei depasi perioada foarte grea din viata ta. Daca te vezi intr-o biserica stand inseamna ca urmeaza sa faci o fapta pe care o vei regreta.

Daca visezi o biserica foarte mare inseamna disensiuni, cearta.

Daca visezi ca vezi o orga in biserica inseamna ca va trebui sa iti regandesti pasii pe care trebuie sa-i urmezi.

Daca visezi preoti in interiorul bisericii inseamna ca vei primi ajutor din partea cuiva.

Daca visezi ca te uiti la o biserica inseamna noroc, fericire.

Daca visezi ca treci pe langa o biserica inseamna barfe impotriva ta.

Daca visezi ca ajuti la construirea unei biserici inseamna ca vei participa la o nunta.

Daca visezi o mireasa in biserica inseamna noi legaturi benefice in viata ta, iar daca mireasa isi spune legamintele in biserica inseamna ca in curand vei afla de anumite legaturi ale altor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.