Bicicleta simbolizeaza individualitate uneori, faptul ca te-ai depasit, ai evoluat si vrei sa-ti pastrezi pozitia actuala, cu orice pret, pe de o parte, dar si faptul ca iti faci timp pentru activitati frumoase, care te incanta. Mai poate insemna faptul ca te lasi dusi de val, nu te gandesti la lucrurile cu adevarat importante in viata ta, esti usor superficiala.

Daca visezi ca ai o bicicleta inseamna un semn bun, castiguri financiare, materiale poate o marire salariala, dar si dorinta de recunoastere a ceea ce faci, fara ajutor, dorinta ta de a avea respectul celorlalti, poate chiar si o casatorie, rezultate bune in activitatile incepute, succes.

Daca viseazi ca te plimbi cu bicicleta impreuna cu iubitul tau inseamna ca veti avea o viata linistita, fericita, fara obstacole, necazuri, lina, totul va fi bine atat profesional, cat si in familie. Daca visezi ca in timp ce va plimbati, bicicleta unuia dintre voi va avea o pana inseamna ca in relatia voastra ceva nu merge bine, trebuie sa comunicati mai mult, sa discutati despre voi, despre eventuale probleme ce fac ca relatia sa nu functioneze, odata identificate aceste probleme, sa le puteti rezolva.

Daca visezi ca urci pe deal cu bicicleta inseamna ca trebuie sa ai grija de reputatia ta deoarece sunt cateva persoane in jurul tau care te vorbesc de rau, isca niste zvonuri la adresa ta, iar pe de alta parte ar trebui sa te feresti de accidente, sa fii atenta, trebuie sa ai incredere in propriile forte. Mai poate semnifica si o relatie excelenta cu cei apropiati, armonie si de intelegere, echilibrul sufletesc.

Daca visezi ca tocmai ai coborit un deal cu bicicleta inseamna semn rau, de certuri, defaimare, cei din jurul tau nu prea te inteleg, deoarece esti dificila, fara putinta de a-ti exprima sentimentele.

Daca visezi ca ai o bicicleta frumoasa, cu cosulet de flori inseamna ca esti o fire tandra, blanda, iar daca visezi ca mergi cu aceasta bicicleta inseamna ca vei avea un succes imediat.

Daca ai visat o pedala de bicicleta inseamna ca esti realista.

Daca visezi ca stai pe bicicleta e posibil sai ai niste cheltuieli mari, de pomana, iar daca pedalezi  repede inseamna ca ai succes la bani.

Daca visezi un reflector de bicicleta inseamna lipsa de incredere in cei din jurul tau si dai dovada de multa incapatanare.

Daca visezi ca te plimbi singura cu bicicleta poate fi vorba despre imaturitate, desi nu esti o buna comunicatoare, vrei ca toti cei din jurul tau sa te inteleaga, iar gandurile ti le exprimi intr-un mod nu tocmai civilizat. Atentie asadar la exprimarea gandurilor, sentimentelor. Dar poate fi vorba si de echilibru, stapanire de sine,

Daca visezi ca fugi cu bicicleta de o persoana inseamna risipa de energie si nu vei avea rezultate bune, mai ales pentru ca resimti o stare de oboseala si stres continuu

Daca visezi o bicicleta murdara inseamna ca te vei confrunta cu multe obstacole, drumul pe care ti l-ai ales e greoi, anevoios. Dar ca si avantaj esti optimista, sigura pe tine, gata pentru provocari si asta te poate ajuta.

Daca te vezi mergand pe bicicleta prin ploaie semnifica faptul ca vei primi o vizita sau vei avea parte de o surpriza placuta din partea unor persoane dragi sau din partea iubitului.

Daca visezi ca ai cazut de pe bicicleta e posibil sa fi uitat ceva ce ar fi trebuit sa faci sau ai uitat sa termini un task, o sarcina primita. Vei avea nevoie de ajutorul cuiva. Daca ulterior cazaturii, te ridici si  continui drumul tot pe bicicleta insemna ca ai multa vointa si ca nu te poate clinti nimeni si nimic in viata ta.

Daca visezi ca ai imprumutat sau inchiriat o bicicleta si mergi cu ea inseamna asumarea unor fapte bune care din pacate nu intotdeauna sunt ale tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.