Daca visezi bere inseamna, in general, nesiguranta, fobii, temeri legate de viitor, neincredere, sperantele si visele pe care le ai vor ramane, multe dintre ele, fara raspuns, vor ramane doar la acest stadiu.

Daca visezi bere statuta intr-un recipient, oricare ar fi el, sticla, pahar, halba inseamna certuri cu prietenii tau, sigur vei ajunge sa nu mai vorbesti cu parte din ei. Daca visezi bere expirata inseamna certuri cu iubitul tau.

Daca visezi bere proaspata si care nu se varsa inseamna sanatate, lipsa bolilor pentru o lunga perioada de timp.

Daca visezi doar spuma unei beri inseamna intalniri cu oameni egoristi, prea ambitiosi, mandri. Ar trebui sa incerci sa te detasezi de acestia.

Daca visezi ca berea pe care o ai in pahar este rece, cu multa spuma sau duci unei alte persoane acest pahar inseamna relatii foarte bune cu oameni pe care de abia daca ii cunosti, vei avea foarte multe surprize din partea acestora.

Daca visezi ca bei bere inseamna ca sanatatea ta iti joaca feste, vei avea parte de boli care te vor tine departe de oameni. Poate fi vorba si despre oboseala, stres, dar bucuriii legate de castiguri in urma unei munci istovitoare.

Daca visezi bere amara inseamna boli, suparari, nefericire, saracie, lipsuri, pierderi materiale.

Daca visezi bere blonda inseamna vesti, informatii noi pe care le vei afla si care te vor binedispune.

Daca visezi bere neagra inseamna ca sume mari de bani iti vor intra in cont.

Daca visezi bere tulbure inseamna necazuri, suparari.

Daca te visezi intr-o fabrica de bere inseamna prejudicii morale si materiale pe care le suferi, mai ales din cauza barfelor si rautatilor altor persoane, din cauza egoismului si invidiei acestor persoane, trebuie sa fugi cat mai repede si departe de acesti oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.