Berbecul este o zodie in care predomina elementul foc, semnul reprezintand ambitia, curajul, energia si indrazneala. Cei nascuti sub acest semn zodiacal au constiinta valorii proprii si indiferent de mediul in care activeaza se vor descurca foarte bine. Desi aparent cei nascuti sub semnul Berbecului par firi spontane si chiar impulsive, toate actiunile lor sunt conduse de intelect. Este important un echilibru al energiei pentru a nu exagera in anumite situatii. Foarte optimist si entuziast Berbecul cauta meru sa fie primul desi uneori se inhama la lucruri care il depasesc. Stimulentele fac uneori minuni in ceea ce priveste activitatea nativilor din aceasta zodie. Defectul major al Berbecului este felul lui de a-si vara nasul in treburile altora. Uneori este prea personal, totul se reduce la el insusi, astfel incat il putem caracteriza ca o persoana un pic egoista.

Caracterul nativilor din zodia Berbec

Au un caracter bun, te poti baza pe o astfel de persoana sunt altruisti, dar cu un aer usor autoritar. Nu cedeaza, merg inainte , sunt destoinici, reactioneaza foarte repede daca cineva ii ia peste picior dar la fel de repede le si trece.

Dragoste

Se indragostesc foarte repede, dar daca partenerii nu se potrivesc flacara se stinge imediat. In dragoste cat si in viata de zi cu zi sunt foarte agresivi, le este imposibil sa se complaca intr-o relatie pasiva. Opozitia partenerului sau o gandire diferita fata de cea a Berbecului vor duce cu siguranta la o despartire.

Culorile zodiei Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie indragesc culoarea rosie, aceasta simbolizeaza curajul, dinamismul si indrazneala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.