Bataie in vis inseamna ca in perioada actuala esti destul de framantata, sunt multe chestiuni care nu-ti dau pace, poate dispute aprinse in familie, chiar sentimente de razbunare. Daca visezi o bataie foarte dura, care poate sa duca la pierderi omenesti inseamna ca nu esti apta sa recunosti conflictele pe care le generezi sai in care esti implicata sau nu vrei sa le accepti, dar si posibile primejdii. Daca visezi oameni batandu-se inseamna acceptarea problemelor pe care le ai, neasumarea responsabilitatilor, lipsa initiativei, preferand sa faca altii treburile tale, iar tu sa le accepti.

Daca visezi bataie cu pumnii inseamna sanatate, sanse, bucurii, fericire.

Daca visezi ca bati persoane cu care nu ai nicio relatie, pe care nu le cunosti inseamna ca te vei contamina de la cei din jurul tau cu rautate, invidie, in general cu lucruri negative.

Daca partenerii de bataie sunt mai slabi, mai putin pregatiti decat tine inseamna esecuri, ghinioane.

Daca visezi ca mai multe femei se bat inseamna bucurii, fericire.

Daca visezi ca mananci bataie inseamna ca va urma o perioada in viata ta de analiza si multe schimbari pe care le vei face.

Daca visezi ca te bati cu un animal inseamna ca secrete de-ale tale nestiute ies la iveala, insa vei reusi sa le ascunzi din nou, dar si certuri, singuratate, cineva vrea sa-ti fure linistea, libertatea, poate apreciere, putere. Poate insemna ca cei din jurul tau vor accepta punctele tale de vedere.

Daca visezi ca te bati cu cineva pe care-l invingi inseamna ca vei lasa in urma dusmanii, iti vei depasi contra candidatii, vei invinge bataliile pe care le dai in prezent.

Daca visezi ca esti infrant in bataia respectiva inseamna ca cei din jurul tau vor comite fapte care te vor pune intr-o lumina proasta, care te vor umili, te vor condamna pe nedrept pentru ceva de care n-ai habar.

Daca visezi o bataie intre 2 sau mai multe gasti inseamna gelozie, posesivitate din partea iubitului, cearta frecventa cu iubitul tau, in principal din cauza lui.

Daca visezi ca dupa ce ai intrat intr-o bataie, vrei sa iesi, vrei sa nu te mai bati, inseamna ca vei avea o atitudine nepotrivita fata de cineva, vei avea o parere total gresita despre acea persoana, multe griji vor aparea.

Daca visezi trupe de bataie inseamna ca cei din jurul tau te vor dezamagi, iti vor insela asteptarile, te vor trada pur si simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here