Barbat in vis inseamna tensiune in cuplu, gelozie din partea iubitului, dar si siguranta si mari eforturi pentru a duce la bun sfarsit sarcinile pe care le ai ce vor fi finalizate cu succes, iar acest rezultat te va bucura foarte mult. Mai multi barbati inseamna realizari, satisfactii. Daca visezi un barbat mort inseamna greutati, o viata plina de neajunsuri.

Daca visezi un barbat cinstit inseamna ca urmeaza sa ti se intample multe lucruri bune, atat acasa, cat si la job.

Daca visezi un barbat tanar inseamna infantilism, lipsa responsabilitatii pentru fapte proprii, lipsa initiativei, imposibilitatea de a lua decizii. Daca barbatul tanar este matur inseamna ca incerci sa faci schimbari in bine, inseamna siguranta si stima de sine crescuta. Daca visezi un barbat la mijlocul vietii inseamna in general ca tot ce-ti propui in viata ta se finalizeaza cu succes, dar si nevoia de protectie, de sprijin de care nu ai parte, singura varianta este sa poti singura sa te descurci. Daca visezi un barbat batran, cu parul alb inseamna ca vei avea parte de confidente, destainuiri din partea cuiva, dar si veselie, intelepciune. Atentie sa nu divulgi niciunul dins ecretele pe care le afli.

Daca visezi un barbat cu chip angelic, de femeie inseamna superficialitate, nevoia permanenta de ajutor, schimbari multe si bruste de atitudine. Daca visezi un barbat frumos inseamna ca folosesti armele seductiei pentru a scapa de responsabilitati. Daca visezi un barbat urat, neingrijit inseamna necazuri.

Daca visezi un barbat roscat care incearca sa te evite, insa tu incerci cu disperare sa te faci prezenta in viata lui inseamna ca vei avea dezamagiri, deceptii, mai ales in relatia cu iubitul tau. Daca barbatul roscat din vis te curteaza inseamna ca relatia ta de dragoste este una sanatoasa, plina de farmec. Barbatul cu parul roscat din vis mai poate semnifica infidelitate, minciuna si tradare. Daca visezi un barbat roscovan inseamna ca iubitul tau te va insela. Daca visezi un barbat blond inseamna ingamfare.

Daca visezi un barbat dezbracat, complet gol sau un barbat cu barba inseamna temeri atat in ceea ce te priveste, cat si pentru familia ta. Un barbat cu barba inseamna si faptul ca cineva te inseala, te tradeaza.

Daca visezi un barbat care ara pamantul pe un camp inseamna ambitie, dorinta de realizare, spirit critic.

Daca visezi ca atingi un barbat inseamna ca esti un om de cuvant.

Daca visezi un ceas barbatesc inseamna mici izbande, iar chilotii de barbati din vis semnifica faptul ca la locul tau de munca beneficiezi de anumite beneficii.

Daca visezi un barbat cocosat inseamna tradare, cei apropiati te inseala, infidelitate. Daca visezi un barbat puternic inseamna ca ai planuri prea mari pentru ce poti face tu. Daca visezi un barbat sanatos inseamna stabilitate profesionala.

Daca visezi un costum barbatesc inseamna prieteni buni in preajma ta pe care te poti baza, sinceritate.

Daca visezi un barbat gras inseamna bobatie, castiguri financiare. Daca visezi un barbat inalt inseamna posesivitate, gelozie, egoism. Daca visezi un barbat scund inseamna ca vei flirta cu cineva pe care vei reusi sa-l seduci. Daca visezi un barbat silfid inseamna un viitor saracacios.

Daca visezi ca te bazezi pe un barbat, ca ai incredere in acesta inseamna riscuri asumate, multa tensiune. Daca visezi un barbat insarcinat inseamna efort mult pentru nimic.

Daca visezi pantofi de barbat inseamna actiuni neplacute la job, ti se vor intampla niste lucruri nu tocmai bune.

Daca visezi papuci de barbat inseamna relatie stabila si frumoasa cu iubitul tau, iar viitorul este foarte bun alaturi de el.

Daca visezi ca faci dragoste cu un barbat inseamna griji pentru tine, cei apropiati sau pentru o persoana.

Daca visezi un barbat ce poarta sandale inseamna un nou iubit, o noua de dragoste foarte frumoasa, dar de scurta durata.

Daca visezi un barbat care sforaie inseamna admiratie din partea colegilor, apreciere si respect din partea sefilor. Daca visezi un barbat schiop inseamna pasiune arzatoare in relatie.

Daca visezi o spinare de barbat inseamna schimbari pe plan profesional, iar stomacut unui barbat semnifica o etapa anosta in viata ta, fara nicio speranta.

Daca visezi un barbat care te manipuleaza, santajeaza inseamna dorinte. Daca visezi ca esti barbat inseamna putere, forta, esti un model pentru ceilalti. Daca visezi barbati necunoscuti inseamna ca o noua relatie de iubire se contureaza. Daca visezi un barbat care plange inseamna noroc, o noua viata frumoasa va incepe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.