Bani in vis, indiferent de forma lor, in general, inseamna energie, dar si lacomie. Daca primesti bani inseamna ca vei avea energie in perioada urmatoare, o energie pozitiva, dar si bogatie, iar daca dai bani sau vei avea anumite cheltuieli inseamna ca existe persoane sau intamplari care pur si simplu te storc de energie, dar si saracie. Daca visezi ca primesti bani mai poate insemna o sarcina, aparitia unui copil.

Daca visezi ca gasesti bani inseamna o perioada plina de griji, dificultati de toate felurile, pierderi materiale, financiare, dar si experiente noi care te vor schimba in bine si vei sfarsi a fi foarte fericita.

Daca visezi bani de aur inseamna dragoste, iubire, sentimente profunde, dar si succes, dar si o imbunatatire a situatiei tale financiare. Bani din argint inseamna ganduri pentru o persoana de sex opus, afaceri profitabile, dar si barfe la adresa ta.

Daca te visezi bogat, ca ai multi bani inseamna ca etapa urmatoare va fi una fara dificultati si griji materiale. Daca visezi bancnote inseamna neplaceri, situatii nefericite, ghinion, emotii negative, pierderi.

Daca te visezi numarand bani inseamna bogatie, mult noroc in activitati, in viata, in dragoste. Daca arunci bani inseamna ghinion, necazuri, nefericire, neplaceri.

Daca visezi zanganit de bani inseamna boala, stare de sanatate precara.

Daca visezi bani falsi inseamna situatii in care ai o perceptie gresita asupra faptelor, nu esti luata in serios, cineva te ridiculizeaza, poate te supraevaluezi. Daca te visezi folosind bani falsi inseamna minciuni, dosire a unor lucrui, ascunderea unor fapte, dezamagiri, dar si oportunitati, sanse de promovare, avansare. Daca visezi ca furi bani inseamna ca in viata reala intampini probleme de ordn financiar.

Daca visezi ca ascunzi bani inseamna stima de sine scazuta, neincredere in fortele tale, anumite persoane pun presiune pe tine si pe care o resimti.

Daca visezi ca gasesti bani la tine in casa inseamna un viitor foarte bun, impacare cu persoana iubita, scapi de necazuri.

Daca visezi ca ai bani intr-un sac inseamna nefericire, momente de tristete. Daca un orb iti cere bani inseamna planuri neimplinite. Daca visezi ca ai bani putini inseamna viitor bun. Un portofel cu bani inseamna cheltuieli inutile pe care le vei face, infatuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.